/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Brød der ikke håndæltes?
Fra :
MariaF
Dato :
10-10-03 12:23
Mon vi lige kunne få opskriften en gang til?
Det lyder lækkert, ville gerne bage dem til morgenmaden i morgen...
Knuz
Maria
Kim Jensen (
10-10-2003
)
Kommentar
Fra :
Kim Jensen
Dato :
10-10-03 12:53
> Mon vi lige kunne få opskriften en gang til?
> Det lyder lækkert, ville gerne bage dem til morgenmaden i morgen...
Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand.
Rør durum-mel i til det får konsistens som vælling.
Rør hvedemel i til det begynder at ligne dej,
men ikke tykkere end at man stadig kan røre i det med en grydeske.
Rør sammen.
Lad hæve køligt i 12 timer.
Hæld ud på en bageplade.
Drys med mel.
Sæt i en ovn forvarmet til 250 grader.
Skru ned til 225 grader efter 5 minutter.
Bag til skorpen er mørkebrun.
mvh
Kim Jensen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.