/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
frysning af piskefløde
Fra : suus


Dato : 09-10-03 06:53

Hej
Jeg skule ha haft gæster i dag, men det er desværre blevet aflyst.

Nu står jeg med 1 l. piskefløde. Kan jeg fryse det, og så bruge det i en
gryderet senere? Jeg ved godt det ikke så godt at piskes til skum efter
frysning, men tror i ikke godt jeg kan bruge det til f.eks. sovs ?

suus



 
 
Kristina Søndergaard (09-10-2003)
Kommentar
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 09-10-03 07:50


"suus" <hbfjt@mail.dk> skrev i en meddelelse :
> Hej
> Jeg skule ha haft gæster i dag, men det er desværre blevet aflyst.
> Nu står jeg med 1 l. piskefløde. Kan jeg fryse det, og så bruge det i en
> gryderet senere? Jeg ved godt det ikke så godt at piskes til skum efter
> frysning, men tror i ikke godt jeg kan bruge det til f.eks. sovs ?

Jeg har flere gange frosset fløde ned uden problemer. Du kan endda piske det
efter optøning - den eneste forskel på optøet og frisk fløde er en lille
bitte smule 'grynnethed'.

/ Kristina c",)



suus (09-10-2003)
Kommentar
Fra : suus


Dato : 09-10-03 08:18

Tak for svaret Kristina. Så vil jeg straks fryse det =

Suus


"Kristina Søndergaard" <Kristina_SondergaardFJERNES@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:3f85050e$0$9807$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "suus" <hbfjt@mail.dk> skrev i en meddelelse :
> > Hej
> > Jeg skule ha haft gæster i dag, men det er desværre blevet aflyst.
> > Nu står jeg med 1 l. piskefløde. Kan jeg fryse det, og så bruge det i en
> > gryderet senere? Jeg ved godt det ikke så godt at piskes til skum efter
> > frysning, men tror i ikke godt jeg kan bruge det til f.eks. sovs ?
>
> Jeg har flere gange frosset fløde ned uden problemer. Du kan endda piske
det
> efter optøning - den eneste forskel på optøet og frisk fløde er en lille
> bitte smule 'grynnethed'.
>
> / Kristina c",)
>
>



Karsten Kryger Hanse~ (09-10-2003)
Kommentar
Fra : Karsten Kryger Hanse~


Dato : 09-10-03 16:56


"suus" <hbfjt@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f850bab$0$30088$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Tak for svaret Kristina. Så vil jeg straks fryse det =

Eventuelt kan du, måske til en anden gang, fryse dele af fløden i
isterningposer. Så er det lettere lige at tage en 'slat'.

Mvh.
Karsten



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste