Helle wrote:
>
> Jeg eeeelsker grønsager så det er ikke noget problem men jeg har hørt at man
> skal tygge sig igennem 120 gr kød både til middag og aften - dét får jeg
> svært ved.
Kød: Nej!
Man kan vælge mellem kød, fisk ELLER Kylling.
Til frokost er det ned til 80 gram.
Til aftensmad er intervallet for kvinder 120-170 gram
For mænd 170-220 gram
> Jeg synes det er SÅ flot at du har tabt så meget den første uge
Sådan er det altid første uge. Man bliver totalt motiveret af det, men
ugen efter står man ofte stille eller kun tabt sig meget lidt.
>og til dig
> Carsten: rigtig godt gået! I er skide dygtige begge to
>
Jeg har desværre også taget en del på siden....så så flot er det nu
heller ikke.
> Jeg har hørt at man SKAL spise fisk 3-5 gange om ugen hos DDV?
Kan I ikke li' rejer?
Eller hvad med Sild? (i sukkerfri lage)
Hvad med grønsags-fiskefrikadeller?
I kan også lave jeres egen makelsalat.
Sidst men ikke mindst er laks altså udemærket og ikke speciel
fiskeagtig.
Voila 5 gange.
> og at man
> SKAL spise lever 1 gang om ugen?
Man skal ikke.
Konsulenterne er af den overbevisning, at lever skulle stramme huden op
eller i hele indeholder nogle gode vitaminer og mineraler der skulle
være godt til huden.
Det er så ikke decideret videnskabelig bevist.
Tilgengæld går I glip af en udemærket leverpostej.
Smager skønt sammen med ristede champignon.
Det eneste problem ved leverpostejen er, at den kommer i den
kæmpeportion. Men postejen i sig selv. Den er ufattelig mange gange
bedre end Stryhns.
Jeg ved godt, at man får "røde knopper" når man hører
lever......TIlgengæld er det ikke lever i den den form som man kender
som den læderagtige dårligstegte masse der smager og føles som
viskelæder (og nej, jeg har ikke spist viskelæder, men kan alene
forestille mig hvordan viskelæder smager og føles
> er det virkelig rigtigt?
Delvis.
Så vidt jeg har forstået, så er de mennesker der bare ikke kan fordrage
fisk. De kan skifte det ud fisken ud med Kylling.
Men det er man ikke specielt glad for at indrømme det.
Og leveren, tja kan du vitterligt ikke fordrage det uanset hvordan den
kommer, så undlad den.
Der er ingen grund til at tvinge sig selv til noget, som man bliver ked
af det til sidst.
> hvis ja, så er
> denne kur ikke noget for os. Ingen af os kan fordrage lever og fisk er ikke
> lige mig men jeg er villig til at forsøge at lære at kunne lide det.
>
Tja, der er rigtig mange muligheder til at "sløre" det man ikke kan li'
ved hhv. fisk og lever.
--
Med venlig hilsen Carsten Riis