|
| ideer til brunch Fra : Rikke Mors |
Dato : 07-10-03 07:31 |
|
Hej
Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
Alle forslag er velkomne.
Rikke Mors
| |
Kathrine (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Kathrine |
Dato : 07-10-03 08:34 |
|
"Rikke Mors" skrev:
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon
nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement
udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade
osv.?
> Alle forslag er velkomne.
Pandekager!
--
Kathrine
---
| |
Pia J (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Pia J |
Dato : 07-10-03 08:47 |
|
> Pandekager!
Brasede kartofler....
:Pia
| |
Pia J (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Pia J |
Dato : 07-10-03 08:52 |
|
....og jeg glemte frugtsalaten, men så er der vist også kalorier til resten
af ugen.
Sidst jeg var til brunch blev der ikke spist ret meget af det almindelige
kødpålæg.
:Pia
| |
Lars Knudsen (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Lars Knudsen |
Dato : 07-10-03 13:12 |
|
Hej,
"Kathrine" <katras@FJERN-DETTEofir.dk> wrote in news:3f826c4c$0$32462
$edfadb0f@dread16.news.tele.dk:
>> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon
>> nogen af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement
>> udover det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød,
>> marmelade osv.? Alle forslag er velkomne.
> Pandekager!
Og selvfølgelig ahornsirup...
For ikke at glemme baked beans til røræg/pølser/bacon. Røræg tilberedes i
øvrigt dejligt nemt i mikroovnen.
** Lars
| |
Anders (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Anders |
Dato : 07-10-03 09:12 |
|
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
>
> Rikke Mors
>
Jeg laver gerne en "chutney" af løg, æbler og chili som jeg steger på panden
med lidt sukker og eddike og serverer til stegt røget medister. Det plejer
at vække begejstring.
Derudover røget laks, lune kippers, stegte champignon.
Og så skal man drikke Mimosa'er dvs. halv appelsinjuice, halv champagne.
Den spanske Gran baron fra brugsen/Kvickly er glimrende til formålet.
Anders
| |
kim rasmussen (07-10-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 07-10-03 09:37 |
|
Hej Rikke Mors
Hvad med Brussetta med forskellig topping eks.
Tomat/frisk basilikum , hvidløg og parmasan og olivenolie
Tomat/rucolasalat og mozzarella og olivenolie
Chorizo pølse /sprøde kartoffeltern og frisk koriander og olivenolie.
Carpaccio/pesto og rucola og olivenolie eller en god portion chili con
carne der kan laves i forvejen.
Krydret tomatsuppe .
Dette er kun til inspiration, god fornøjelse
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
| |
Mikkel Clausen (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Mikkel Clausen |
Dato : 07-10-03 11:55 |
|
Blåbærpandekager...
| |
Kai Andersen (07-10-2003)
| Kommentar Fra : Kai Andersen |
Dato : 07-10-03 13:49 |
|
Hej
Frisk frugt, eks. melon, plejer at være et hit
Kai
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
>
> Rikke Mors
>
| |
Nette (08-10-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 08-10-03 07:24 |
|
"Rikke Mors" skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
Brunsviger
Nette
| |
hansen (08-10-2003)
| Kommentar Fra : hansen |
Dato : 08-10-03 14:05 |
|
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:3f825e3e$0$23301$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
> Alle forslag er velkomne.
>
> Rikke Mors
>
French toast
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Muffins (citron, blåbær...)
Hjemmebagte scones
| |
Kristina Søndergaard (08-10-2003)
| Kommentar Fra : Kristina Søndergaard |
Dato : 08-10-03 14:17 |
|
"Rikke Mors" <rsmors@privat.dk> skrev i en meddelelse :
> Hej
> Vi får gæster til brunch til min mands fødselsdag i weekenden. Mon nogen
> af jer har nogle rigtig spændende ideer til sådan et arrangement udover
> det sædvanlige pålæg, ost, bacon, røræg, pølser, brød, marmelade osv.?
Har du vaffeljern, kunne du lave forskellige slags vafler - altså både
dessertvafler med diverse søde ting samt evt. frisk frugt til og madvafler
med evt. lidt røget laks/hellefisk, rejer, kaviar og creme fraiche... Kun
fantasien sætter vel grænser her
/ Kristina c",)
| |
Casper Kvan Clausen (08-10-2003)
| Kommentar Fra : Casper Kvan Clausen |
Dato : 08-10-03 14:56 |
|
Røræg kan i øvrigt med fordel tilsættes dampet spinat og grillede, røde
peberfrugter.
- Kvan.
| |
Rikke Mors (08-10-2003)
| Kommentar Fra : Rikke Mors |
Dato : 08-10-03 17:53 |
|
Tusind tak for alle de lækre forslag - det bliver svært at vælge, så det
får husbonden nok lov til.
Rikke Mors
| |
|
|