|
| At tilberede andebryst? Fra : Thomas Hjort |
Dato : 04-10-03 14:27 |
|
Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
samtidig med at kødet forbliver saftigt?
Mvh Thomas
| |
dias (04-10-2003)
| Kommentar Fra : dias |
Dato : 04-10-03 14:37 |
|
I stegepose inde i ovnen intet andet, man behøver ikke bruge panden til at
stege skindet først, men husker desværre ikke hvor lang tid og på hvor mange
grader, men lækkert bliver det!
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:blmhr3$18mh$1@news.cybercity.dk...
> Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> samtidig med at kødet forbliver saftigt?
>
>
>
> Mvh Thomas
>
>
| |
Thomas Hjort (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Hjort |
Dato : 04-10-03 15:53 |
|
"dias" <zarh@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3f7ecce2$0$24704$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> I stegepose inde i ovnen intet andet, man behøver ikke bruge panden til at
> stege skindet først, men husker desværre ikke hvor lang tid og på hvor
mange
> grader, men lækkert bliver det!
Jeg har ikke lige nogle stegeposer. Andre forslag er velkomne.
Mvh Thomas
| |
Mikey78 (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Mikey78 |
Dato : 04-10-03 17:05 |
|
Vi steger det ganske almindeligt med lidt vand ved, og så får de ved højeste
temperatur eller grill de sidste par minutter.
Det virker altid.
....og så lige en god sovs til, så er det bare mums!
Mikey
| |
Kasper Damkjær (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Kasper Damkjær |
Dato : 04-10-03 19:48 |
|
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in news:blmhr3$18mh$1
@news.cybercity.dk:
> Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> samtidig med at kødet forbliver saftigt?
Skindet ridses, gnides med olie, salt og peber. Steges på (grill)pande 9-10
minutter på skindsiden og ca. 7-8 minutter på kødsiden. Hviler i små 10
minutter.
Nemt, hurtigt og forbandet velsmagende.
--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/
| |
Padmé Amidala (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 04-10-03 23:15 |
|
"Kasper Damkjær" <spamtrap01@damkjaer.net> wrote in message
news:Xns940AD3850D34Cspamtrapdamkjaernet@194.255.237.239...
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in news:blmhr3$18mh$1
> @news.cybercity.dk:
>
> > Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> > samtidig med at kødet forbliver saftigt?
>
> Skindet ridses, gnides med olie, salt og peber. Steges på (grill)pande
9-10
> minutter på skindsiden og ca. 7-8 minutter på kødsiden. Hviler i små 10
> minutter.
og så er kødet meget rosa/rødt....
> Nemt, hurtigt og forbandet velsmagende.
>
>
> --
> Kasper Damkjær
> http://damkjaer.net/
vh
padmé
| |
Kasper Damkjær (05-10-2003)
| Kommentar Fra : Kasper Damkjær |
Dato : 05-10-03 10:52 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> wrote in
news:3f7f464c$0$48908$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk:
>> > Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver
>> > sprødt samtidig med at kødet forbliver saftigt?
>>
>> Skindet ridses, gnides med olie, salt og peber. Steges på
>> (grill)pande 9-10
>> minutter på skindsiden og ca. 7-8 minutter på kødsiden. Hviler i små
>> 10 minutter.
>
> og så er kødet meget rosa/rødt....
Tjaeh, det afhænger selv sagt af brystets tykkelse. Det er i hvert fald
saftigt:
http://damkjaer.net/and.jpg
--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/
| |
Padmé Amidala (05-10-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 05-10-03 20:58 |
|
Det ser godt ud, men stadig en anelse for rosa til min smag... Har lidt
svært ved rosa fjerkræ
VH
Padmé
| |
Thomas Hjort (06-10-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Hjort |
Dato : 06-10-03 10:16 |
|
"Kasper Damkjær" <spamtrap01@damkjaer.net> skrev i en meddelelse
news:Xns940AD3850D34Cspamtrapdamkjaernet@194.255.237.239...
> "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> wrote in news:blmhr3$18mh$1
> @news.cybercity.dk:
>
> > Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> > samtidig med at kødet forbliver saftigt?
>
> Skindet ridses, gnides med olie, salt og peber. Steges på (grill)pande
9-10
> minutter på skindsiden og ca. 7-8 minutter på kødsiden. Hviler i små 10
> minutter.
>
> Nemt, hurtigt og forbandet velsmagende.
Det fik jeg prøvet og resultatet var fantastisk godt.
Mvh Thomas
| |
Trine Kornum Christi~ (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 04-10-03 20:25 |
|
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> writes:
> Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> samtidig med at kødet forbliver saftigt?
På en rist i ovnen, med en bradepande med vand under. Smides i en ovn
forvarmet til 250 grade, temperaturen sænkes til 120 grader og brystet
skal så have en 3-4 timer. De sidste fem minutter hæves temperaturen
igen til 250 grader.
Alternativt kan du smide det i ovnen på samme måde ved 200 grader, så
er en time nok, men det bliver saftigere på ovenstående måde.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Try Me (04-10-2003)
| Kommentar Fra : Try Me |
Dato : 04-10-03 21:27 |
|
--
"Thomas Hjort" skrev i en meddelelse
news:blmhr3$18mh$1@news.cybercity.dk...
> Hvordan tilbereder man et andebryst således at skindet bliver sprødt
> samtidig med at kødet forbliver saftigt?
>
>
>
> Mvh Thomas
>
>
Carnar´d a la orange/And med appelsin sauce.
JP havde den i avisen i dag.
Jeg har liget stået og lavet det.
1 andebryst
4 appelsiner
2 spk. Hvidvins eddike
4 dl. hønsefond
2 spk. Contruie (appelsinlikør)
Tag skrællen af en appelsin (ikke det hvide) og skær den i tynde strimler,
lav en sukkerlage af saften fra appelsinen. Kog strimlerne i lagen ca. 20
min. Lagen skal koge ind og "glasere" strimlerne.
Saucen: 2 spk. sukker smeltes i en gryde til det lyst brunt. Der tilsættese
hvidvins eddiken og saften fra 3 appelsiner. Det koges ned og der tilsættes
hønsefond. Derefter jævnes saucen med lidt maizena i koldt vand.
Brystes steges i smør på en hed pande ca 3 min på hver side, og derefter
8-10 min i ovnen ved 175 grader. Når de er færdige så lad dem hvile et par
min, før de bliver skåret ud.
Anrettes med de kandiserede skaller ovenpå.
Hvilken Herreret, jeg har lavet andebryst mange gange, men denne opskrift
slår alt.
Velbekomme
Venlig Hilsen
Eskil Grønbek
Tjen 60-100 % på salg af modetøj til kvinder
tmg@post10.tele.dk
| |
|
|