"Jakob Munck" <j.munck@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3f752ba4$0$32445$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Er der nogen der ved hvor mange Kcal der er i den daglige kost hos De
danske
> Vægtkonsulenters program for mænd?
>
> Og ved nogen, hvor mange Kcal man skal indtage mindre end man forbrænder
og
> udstøder (gennem afføring) for at man kan tabe sig, uden at dette føles
> ubehageligt og som en form for faste?
<SNIP>
Hejsa Jacob
På den amerikanske lowcarb support gruppe siger de at man skal indtage
omkring 10-12 gange sin vægt i lbs for at tabe sig, dog er nogen nødt til at
gå ned til 7-8 stykker.
Omregningsskemaer osv for kg til lbs kan findes her:
http://www.curezone.com/conversions.asp
Jeg ved godt dette ikke har noget med om du vil føle det som faste, men det
afhænger altså også i følge min mening veldigt meget af hvad du spiser af
ting.
Foreksempel har man ved low-carb en større mængde ernæring fra fedt/protein
og det skulle vist være mere mættende end de hurtige kulhydrater.
Man kan efter et par dages tilvænding osv ret nemt tracke sit
motions/forbrændings niveau kontra det du indtager på siden
www.fitday.com
og få en masse fine grafer hvis man er til det
.
I starten er det lidt træls at de benytter amerikanske målinger såsom cup
osv, men omregningsfaktore kan også ses på den førnævnte side. Og jeg har
selv gjort det at jeg har tilføjet de fødevarer jeg brugere meget som custom
food. Der kan man nemlig bruge gram som måling osv. Når man først har brugt
det et par dage, kan man ret hurtigt få smækket tingene ind da man kan vælge
i blandt tidligere tilføjede fødevarer.
Håber ikke det var for meget reklame, men jeg er blevet ok tilfreds med at
se at jeg faktisk forbrænder mere end jeg spiser og derigennem også kan se
hvad jeg kan tillade mig hvis jeg skal i byen, som jeg for eksempel skal i
aften
. Endvidere er det også lidt en motivations faktor for mig at se,
at hvis jeg nu bare tog en lille ekstra cykeltur så ville det gå sådan og
sådan.
Grunden til at man skal indtage en hvis mængde føde for at tabe sig er at
ellers går kroppen i sulttilstand og forbrænder mindre. Men det er der
sikkert nogen her i gruppen der er meget klogere på end jeg er. Dog mener
jeg at øget protein i føden medvirker en hormon produktion der forbrænder
fedt, men kun i samspil med minmalt forbrug af hurtige kulhydrater.
Hvis du holder dig til fødevarer med lavt glykemisk index, burde du være i
stand til at spise mindre end du forbrænder og samtidig tabe dig. Se evt
alex nyborg madsen side om glykemisk index:
http://www.alex.dk/kulhydrater_glykemisk_index.htm der er også andet info på
siden, men det virker som om de ikke har opdateret den et stykke tid.
Håber det kan bruges
mvh
Steffen