/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dobbelt blind-test bruges for lidt.
Fra : Bo Warming


Dato : 25-09-03 12:56

Dobbelt blind-test bruges for lidt.



Hvis man gad bruge hyppigt, det vedr VISSE medicin-afprøvere indarbejdede
system, der hedder "dobbelt-blind-testning" , ville megen overtro, lægekunst
og madsnobberi blive afsløret.



En hvidvinsdrikker der altid får migræne af rødvin, kan narres , hvis han
drikker af papkarton og er fuld, ligesom heroin-narkomaner kan blive høje på
druesukker, hvis de TROR stærkt nok.



Hvis end ikke lægen ved, om der gives sukrede kalktabletter eller sukrede
piller med psykofarmaka, vil typisk halvdelen af patienterne vise sig kun at
være afhængig af psykisk smittende optimisme, og kun halvdelen vil være
påvirket af den reelle kemi. For nogle medikamenter har det været 100% fup,
altså 100% placeboeffekt.



Akupunktur siges at have bestået dobbelt blind mange gange - og det gælder
også homeopati, hvor der er sket fortynding af lægemidlet så mange gange, at
der statistisk set ikke er mange % chance for at der er eet molekyle
tilbage af det virksomme stof i vandet. Men det menes at "besværgelsen fra
molekylerne" har skabt en struktur i vandmolekylerne, så det helbreder.



Vi er ovre i filosofi som "om Jorden er rund". Før Columbus ville søfolk
oddse at der er 80% chance for rundhed . Efter Magellan ville man sige 90%.
Ser man SAS-køreplanen vil man sige at tiderne kan ikke passe med flad jord,
og så mange har bekræftet det, så vi har en sikkerhed på 99,9999% - men er
den 100%? Nej, ikke helt.



Jeg tror 90% på at homeopati og akupunktur virker pr andet end placebo, men
har ikke tid at fordybe mig i det - og jeg er skuffet over at medierne ikke
interesserer sig for dobbelt blind, og det tolker jeg som at både læger og
andr magthavere (incl mad-snobber og politiske smagsdommere) i høj grad
lever på at TROEN KAN FLYTTE BJERGE.

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Bjarke Bundgaard (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 25-09-03 13:49

Madsnobberi har i sin essens intet med madkvalitet og smagsevne at gøre - og
derfor er det heller ikke noget der kan 'kvæles' af 'doppelt blind
testning'. Madsnobberi hænger uløseligt sammen med dét, at ha' råd til at
være en madsnob. En person der dagligt - uden stort stohej og offentlig
udbasunering - spiser revet trøffel på sin kaviarmad er IKKE en madsnob. For
så længe personen ikke bruger maden som et socialt instrument til at hæve,
distancere og definere sig selv overfor andre, så er personen ikke en snob.
Ej heller selvom sådanne madvanerne vil virke overdrevne og frådsende på de
fleste. Så det, du skriver om doppelttest i forhold til smag og oplevelse er
uvæsentlig. Smag er individuel og vores indgangsvinkel til alt hvad vi
putter i munden er ekstremt bundet op på vore sociale mønstre, vaner og
skikke. Kun i nogen grad er fysiologien afgørende. Nogle mennesker er per
definition stok konservative og vil værger sig imod alt der er anderledes.
Andre (ink. mig selv) er opdraget nysgerrigt og åbent overfor nye
smagsoplevelser. Og ja, jeg kan godt finde på at bruge husholdningsbudgettet
på noget rigtigt gourmetagtigt mad. Jeg kan være i ekstase når jeg får en
velskænket tjekkisk fadøl, smager en fyldig Amarone, spiser desserter lavet
af Valrhona chokolade eller mæsker mig i grillede jomfruhummere. Men jeg gør
det mest af alt fordi jeg føler at mit liv er blevet rigere. En oplevelse
rigere... Og så er jeg KOMPLET ligeglad med, at man kan få papvin.
kogechokolade og immiteret krappekød i Netto, der stort set indeholder samme
smags- og aromastoffer i biokemisk forstand.

Jeg har det selv sådan, at jeg gider ikke stå og lave mad til mine gæster,
hvis ikke de mener, at det gør en forskel, at der er kælet for detaljerne
eller at de generelt ikke kan smage forskel på min fiskefond og så én
baseret på Knorrs bullion. Så folk skal helst dyrke maden lidt før de får
mig til at yde mit bedste. Heldigvis har de fleste pli nok til - i det
mindste lade som om de nyder det - så faktisk er det kun de få rygere i min
bekendtskabskreds, jeg ikke rigtig gider at lave god mad til. Rygere har
generelt markant dårligere smagsevner end ikke-rygere, så det er i mine øjne
at kaste perler for svin ;) Ja, så fik i den med.... Og så er rygning jo så
møjhammerende usundt, at hverken akupunktur eller homeopati kan kompensere
for den skadelige effekt!. ;)

Bjarke



"Bo Warming" <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote in message
news:ZvAcb.57595$RZ.17612@fe04.atl2.webusenet.com...
> Dobbelt blind-test bruges for lidt.
>
>
>
> Hvis man gad bruge hyppigt, det vedr VISSE medicin-afprøvere
indarbejdede
> system, der hedder "dobbelt-blind-testning" , ville megen overtro,
lægekunst
> og madsnobberi blive afsløret.
>
>
>
> En hvidvinsdrikker der altid får migræne af rødvin, kan narres , hvis han
> drikker af papkarton og er fuld, ligesom heroin-narkomaner kan blive høje

> druesukker, hvis de TROR stærkt nok.
>
>
>
> Hvis end ikke lægen ved, om der gives sukrede kalktabletter eller sukrede
> piller med psykofarmaka, vil typisk halvdelen af patienterne vise sig kun
at
> være afhængig af psykisk smittende optimisme, og kun halvdelen vil være
> påvirket af den reelle kemi. For nogle medikamenter har det været 100%
fup,
> altså 100% placeboeffekt.
>
>
>
> Akupunktur siges at have bestået dobbelt blind mange gange - og det
gælder
> også homeopati, hvor der er sket fortynding af lægemidlet så mange gange,
at
> der statistisk set ikke er mange % chance for at der er eet molekyle
> tilbage af det virksomme stof i vandet. Men det menes at "besværgelsen fra
> molekylerne" har skabt en struktur i vandmolekylerne, så det helbreder.
>
>
>
> Vi er ovre i filosofi som "om Jorden er rund". Før Columbus ville søfolk
> oddse at der er 80% chance for rundhed . Efter Magellan ville man sige
90%.
> Ser man SAS-køreplanen vil man sige at tiderne kan ikke passe med flad
jord,
> og så mange har bekræftet det, så vi har en sikkerhed på 99,9999% - men er
> den 100%? Nej, ikke helt.
>
>
>
> Jeg tror 90% på at homeopati og akupunktur virker pr andet end placebo,
men
> har ikke tid at fordybe mig i det - og jeg er skuffet over at medierne
ikke
> interesserer sig for dobbelt blind, og det tolker jeg som at både læger og
> andr magthavere (incl mad-snobber og politiske smagsdommere) i høj grad
> lever på at TROEN KAN FLYTTE BJERGE.
>
> --
> Bo Warming
> Bjelkes Alle 46, 2200 København N
> Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
> http://www.glistrup.com
>
>



Bo Warming (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 25-09-03 14:13

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> wrote in message
news:bkuo6h$17j8$1@news.cybercity.dk...
> Madsnobberi har i sin essens intet med madkvalitet og smagsevne at gøre -
og
> derfor er det heller ikke noget der kan 'kvæles' af 'doppelt blind
> testning'. Madsnobberi hænger uløseligt sammen med dét, at ha' råd til at
> være en madsnob. En person der dagligt - uden stort stohej og offentlig
> udbasunering - spiser revet trøffel på sin kaviarmad er IKKE en madsnob.
For
> så længe personen ikke bruger maden som et socialt instrument til at hæve,
> distancere og definere sig selv overfor andre, så er personen ikke en
snob.
> Ej heller selvom sådanne madvanerne vil virke overdrevne og frådsende på
de
> fleste. Så det, du skriver om doppelttest i forhold til smag og oplevelse
er
> uvæsentlig. Smag er individuel og vores indgangsvinkel til alt hvad vi
> putter i munden er ekstremt bundet op på vore sociale mønstre, vaner og
> skikke. Kun i nogen grad er fysiologien afgørende. Nogle mennesker er per
> definition stok konservative og vil værger sig imod alt der er anderledes.
> Andre (ink. mig selv) er opdraget nysgerrigt og åbent overfor nye
> smagsoplevelser. Og ja, jeg kan godt finde på at bruge
husholdningsbudgettet
> på noget rigtigt gourmetagtigt mad. Jeg kan være i ekstase når jeg får en
> velskænket tjekkisk fadøl, smager en fyldig Amarone, spiser desserter
lavet
> af Valrhona chokolade eller mæsker mig i grillede jomfruhummere. Men jeg
gør
> det mest af alt fordi jeg føler at mit liv er blevet rigere. En oplevelse
> rigere... Og så er jeg KOMPLET ligeglad med, at man kan få papvin.
> kogechokolade og immiteret krappekød i Netto, der stort set indeholder
samme
> smags- og aromastoffer i biokemisk forstand.
>
> Jeg har det selv sådan, at jeg gider ikke stå og lave mad til mine gæster,
> hvis ikke de mener, at det gør en forskel, at der er kælet for detaljerne
> eller at de generelt ikke kan smage forskel på min fiskefond og så én
> baseret på Knorrs bullion. Så folk skal helst dyrke maden lidt før de får
> mig til at yde mit bedste. Heldigvis har de fleste pli nok til - i det
> mindste lade som om de nyder det - så faktisk er det kun de få rygere i
min
> bekendtskabskreds, jeg ikke rigtig gider at lave god mad til. Rygere har
> generelt markant dårligere smagsevner end ikke-rygere, så det er i mine
øjne
> at kaste perler for svin ;) Ja, så fik i den med.... Og så er rygning jo

> møjhammerende usundt, at hverken akupunktur eller homeopati kan kompensere
> for den skadelige effekt!. ;)

_Vi er enige_ pånær at få (om nogen) kan smage om øllen er "velskænket" og
at du overdriver hvor meget rygning smadrer smagsløg.
Snobberi er at gå op i hvad andre mener. og søge at opnå respekt for egen
indre domstol og samtidig for andres ved at efterligne overklassen der hvor
overklassen ikke er klogt gavnende for fællesskabet. Overfladisk
forfængelighed er en del af det snobberi , som jeg kan lide at harcellere
over - her lidt quotes der viser nuancer.

Mange tror på lægevidenskabs-propaganderende smagsdommere og oplever sund
mad som fint, selvom ingen har vitamin mangel, dvs der er ikke
sygdomsforebyggelse i de friske grønsager, så vidt vi ved.

Hvis man tror at kunne smage forskel på Carlsberg og Tuborg og praler af
det, som om det beviser livskunst og indsigt, og så kan man ikke, så har man
gjort sig til grin som snob. Hvilket er undskyldeligt og OK. Smagsdommeri
gennemsyrer jo samfundet.

Jeg går ofte i Føtex og Iso, men føler mig på bølgelængde med de usnobbede
med-købere i Alti - måske jeg snobber nedad! Vi er alle selvbedragere.

"The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher
esteem those who think alike than those who think differently. Nietzsche

"We justify our vices, compromises and snobberies by protesting: 'It's for
the children's sake.' Anton Chekhov



"He that eats cherries with noblemen shall have his eyes spirted out with
the stones. Thomas Fullernz Nietzsche jævnbyrdcompany



There are few who would not rather be taken in adultery than in
provincialism. Aldous Huxley



Tal aldrig uærbødigt om det gode selskab - kun folk, der ikke kan komme ind
i det, gør det. Oscar Wilde



All childre are snobs, and the aristocracy of childhood is age.
Duff Cooper



Racisme er de fattige hvides snobberi. Raymond Aron



All childre are snobs, and the aristocracy of childhood is age. Shaw



De kan sagtens le, de har ingen penge, sagde den rige kone til den
fattige.



The romantic impulse of our nature to people the world with Gods seems to us
pretty in lovers: in snobs we dislike it. Logan Pearsall Smith





Bjarke Bundgaard (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 25-09-03 14:49

> Hvis man tror at kunne smage forskel på Carlsberg og Tuborg og praler af
> det, som om det beviser livskunst og indsigt, og så kan man ikke, så har
man
> gjort sig til grin som snob. Hvilket er undskyldeligt og OK. Smagsdommeri
> gennemsyrer jo samfundet.

Velskænket fadøl er et misbrugt ord. Velskænket i tjekkisk forstand ER
velskænket . Velskænket i dansk forstand er ofte bare noget man siger for at
undskylde, at glasset er halvt fyldt med skum. I Tjekkiet har man på
ølstuerne en overtjener som er ansvarshavende for ølhanerne. Dels står han
og skænker - men mere vigtigt er, at han passer og plejer mekanikken så der
ikke står øl i haner og slanger for længe af gangen . Der skal ikke meget
gammelt og stillestående øl til at det kan blive en RIGTIG grim oplevelse at
få serveret en fadøl (Hvem har ikke prøvet at smage en fadøl med bismag af
sure sokker!).

Til sidst - hvis man går op i om man kan smage forskel på en Carslberg og en
Tuborg er man ikke en madsnob - man er en idiot!!! ;)

Bjarke



Bo Warming (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 25-09-03 17:20

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> wrote in message
news:bkurnn$1ap3$1@news.cybercity.dk...
> ølstuerne en overtjener som er ansvarshavende for ølhanerne. Dels står han
> og skænker - men mere vigtigt er, at han passer og plejer mekanikken så
der
> ikke står øl i haner og slanger for længe af gangen . Der skal ikke meget
> gammelt og stillestående øl til at det kan blive en RIGTIG grim oplevelse
at
> få serveret en fadøl (Hvem har ikke prøvet at smage en fadøl med bismag af
> sure sokker!).

Jep, lige vand på min ølmølle. Snobber ser på den fine stemning og
reklamerigtige atmosfære omkring fadølanlægget og beslutter at dette er
overpris værd og gejler hinandne op til at de kan smage FAD i forsmag,
mellemsmag og eftersmag.
Og de smager sokker og pis, fordi det har stået i ølslangen og blevet
dovent, og de følger ikke Nietzsches og BaileyWhiskyLikørs råd LET YOUR
SENSES GUIDE YOU.

Snobben maler sig ind iet hjørne af fordomme, og hans underbevidsthed løber
panden ind i en mur, for der er ingen sammenhæng og logik i smagsdommeriets
regler om hvad er fint og hvad ikke.

Anderledes lykkeligt og langt er livet for den fordomsfri&oplevelsesærlige,
der søger oplevelsens siubstans og går efter den ægte vare og ikke reklamens
hype.
Han vil søge udfordringer ad trappetrin af stigende højde.
Han vil glide ind i bjergbestigning af bedre og bedre oplevelser fordi hans
erfaringer belærer ham om hvad er ægte kulinarisk kunst FOR HAM, og han vil
blive dygtigere og dygtigere til at gå fra højdepunkts oplevelse til
højdepunktsoplevelse.
Jeg besøgte udstationerede Valby-brygmestre på Carlsberg Brewery i Blantyre,
Malawi, i 1973, og de fortalte mig om finesser ved blødt vand og hvordan
selv de mest respekterede brygmestre kan dumme sig ved blindsmagning, fordi
de er ansat pr vennetjeneste og ikke pr ærlig smagsevne og dygtighed med at
dosere råstoffer og tider.
Vort livs længde afgøres af DNA og mange andre faktorer. Jeg tror den, der
er ærlig for sig selv, kommer ind i gode cirkler af stigende fortjent succes
med alt, bl.a. at kreere ideel æstetisk sammenhæng i hvad puttes i munden,
så hver dag bliver gastronomi-kunst.
Jeg tror madsnobber må lyve for sig selv for at tro på, at deres livskunst
bevæger sig opad, og deres iommunforsvar som aldrig kan narres, lader dem
dø tidligt, for narrehatte har dyrearten homosapiens ikke råd til at samle
på (de står i vejen), og immunforsvaret er vor tredie hukommelse som skal
sortere skidtet væk,, så tabere ikke står i vejen for de der er artsgavnlige
vindere. Just a theory!
(rygning og overvægt kan nok livsforkorte, men næppe så slemt som livsløgn
og selvbedrag. Læs Henrik Ibsen!)
(Nobelpristatger Jacques Monod opererer med DNA-udvælgelsen som første
hukommelse, altså den darwinistiske selektion. Hjernens kort og
langtidshukommelse er den anden hukommelse, og underbevidsthed og
immunforsvar udgør en svært-udforskelig "tredie hukommelse".)
At han erfarer at være på succesvej giver selvtillid, godt immunforsvar,
langt liv



Bo Warming (26-09-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 26-09-03 08:31

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> wrote in message
news:bkurnn$1ap3$1@news.cybercity.dk...
> Til sidst - hvis man går op i om man kan smage forskel på en Carslberg og
en
> Tuborg er man ikke en madsnob - man er en idiot!!! ;)

Ja det er også hvad jeg lærte i Carlsberg-bryggeriet i Malawi, da
sammenslutning med Tuborg endnu ikke var sket.
Og de to flinke danske brygmestre, der var glade for at af få besøg af
dansker i det mørke Afrika bekræftede for mig og min kone, hvad mange havde
fornemmet længe inden - de to bryggerier brugte samme opskrift.
Men variation fra et batch til et andet batch kunne være stor og forskel på
forårs-Carlsberg og efterårs-Carlsberg var typisk større end de
Carlsberg-Tuborg forskelle, som selvfølgelig forekom.

Der var dengang lige kørt kampagne om "Rød Tuborg - fra før verden gik af
lave" og den gavnede især den identiske søde Gammel Carlsberg øl!
..
"De forenede bryggerier" fusionen har sat snobberi til skue - flot. Men
folks vanemæssige indarbejdede "sindsyge/idioti" er sej og man fortsætter
med sine Kejserens Ny Klær selvbedrag



Bo Warming (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 25-09-03 14:50

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> wrote in message
news:bkuo6h$17j8$1@news.cybercity.dk...
.. Heldigvis har de fleste pli nok til - i det
> mindste lade som om de nyder det - så faktisk er det kun de få rygere i
min
> bekendtskabskreds, jeg ikke rigtig gider at lave god mad til. Rygere har
> generelt markant dårligere smagsevner end ikke-rygere, så det er i mine
øjne
> at kaste perler for svin ;) Ja, så fik i den med.... Og så er rygning jo

> møjhammerende usundt, at hverken akupunktur eller homeopati kan kompensere
> for den skadelige effekt!. ;)

Chili siges at overdøve de fine smagsnuancer, og i snese af historiebøger
har man løjet,
at middelalderens madsnobber importerede peber til pris som guld (via
silkevejen) for at overdøve at maden smagte råddent.

Det er svært at føle fint med fingerspidserne, hvis du har brændt dig - tror
du - og har du smerter så tænker du mest på dem, men jeg lavede forsøg med
min far om at man faktisk kan smage små råddenskabsnuancer selvom man lige
har spist pebret mad.
Tilsvarende tror jeg ikke at rygere er så afstumpede som ikke-rygere kan
lide at tro. Sanseapparatet er fantastisk godt, og ikke snævertsynet eller
smalsporet - det magter mange ting på een gang.

Giftblandere kom arsenik og stryknin, bulmeurt, skarntyde og digitalis i
stærkt krydret mad, for at de ikke skulle blive opdaget, SIGER MAN.
Men de var drevne bedragere og drak nok især personen fuld først og brugte
mange andre redskaber til den svære kunst at slå ihjel med gift - ofte
kaster man op af gift



Ukendt (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 25-09-03 17:29

Snip - en, som altid, masse vrøvl...

Bo Warming, din syge stodder - den eneste grund til at du IKKE er i mit
killfilter, er morskaben ved at se dine indlæg forblive ubesvaret. Men
altså - hele fem styks på én dag i SAMME gruppe???
Og nu svarer jeg så på ét

PS



Bo Warming (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 25-09-03 17:46

"PS" <Per Sørensen> wrote in message
news:3f7317c8$0$24620$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Snip - en, som altid, masse vrøvl...

"Hvor der er lykke, er der glæde ved vrøvl" Nietzsche

> Bo Warming, din syge stodder - den eneste grund til at du IKKE er i mit

Har du et bud på hvilken sygdoms-mikrobe der plager mig, hvilken cancer der
metastaserer, hvilke væv der er læderet - uden præcisere diganose kan jeg
ikke rigtig bruge din patologiske dom til noget.

> killfilter, er morskaben ved at se dine indlæg forblive ubesvaret. Men
> altså - hele fem styks på én dag i SAMME gruppe???
> Og nu svarer jeg så på ét

"Rør ved mig, så jeg føler at jeg lever" sang man, og "svar på mig, så jeg
føler jeg er populær" mener nogle. usenettere

Jeg skriver fordi jeg ikke kan lade være, og måler ikke dagens succes på
antal svar.

"Vi er så forfængelige, at vi tilmed tager os af, hvad dem, vi ikke bryder
os om, synes om os. Marie Von Ebner-Eschenbach

"Tilskuere vil digterens ånd have - om det så blot er bøfler! - Men af denne
ånd blev jeg træt:jeg ser forude, at den også vil blive træt af sig selv.
Nietzsche



Jan Bøgh (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 25-09-03 15:30

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> wrote in message
news:bkuo6h$17j8$1@news.cybercity.dk

> faktisk er det kun de få rygere i min bekendtskabskreds, jeg ikke
> rigtig gider at lave god mad til. Rygere har generelt markant
> dårligere smagsevner end ikke-rygere, så det er i mine øjne at kaste
> perler for svin ;) Ja, så fik i den med.... Og så er rygning jo så
> møjhammerende usundt, at hverken akupunktur eller homeopati kan
> kompensere for den skadelige effekt!. ;)

Er du ikke røget i den forkerte gruppe? Ovenstående hører vist mere hjemme i
dk.livssyn, hvor man så vidt jeg ved diskuterer religion og fordomme.

vh
Jan
- ikke ryger!



Bjarke Bundgaard (25-09-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 25-09-03 16:01

>
> Er du ikke røget i den forkerte gruppe? Ovenstående hører vist mere hjemme
i
> dk.livssyn, hvor man så vidt jeg ved diskuterer religion og fordomme.

Det var en udstikker af et mad+drikke relateret emne... Men jo, jeg ville
aldrig ha' startet et indlæg om rygning her i gruppen.

Men bortset fra det, så står jeg ved at jeg ikke gider lave god mad til
rygere... No way... Som sagt perler for... I øvrigt findes der stort set
INTET der er værre end et par rygere der halvvejs i et måltid mad skal ha'
en rygepause ... bvadrrrr....

Med hensyn til dit spørgsmål om jeg er fordomsfuld?.... Jo måske, men jeg er
omgivet af for mange læger i min familie, til at jeg tager mig af anklager
om fordomsfuldhed i forbindelse med min klare anti-rygningsholdning. Har man
først én gang fået lov til at smugkigge i et medicinsk værk med farverige
billeder af rygelunger, så er tolerancen overfor cigaretter og tobak
endegyldig slut. Det betyder ikke at jeg (nødvendigvis) ser ned på rygere
som mennesker. At man er ryger fortæller intet om ens person. Jeg har gode
venner der i momentær sindsyge (må det ha' været) begyndte at ryge da de var
oppe i tyverne. Dem har jeg jo ikke afskrevet bare fordi de er rygere.
M.h.t. folk generelt, var der en tid, hvor rygning var normen og det gjorde
det selvfølgeligt svært at sige nej tak. Men jeg håber da at rygning er en
last på retur. Hermed en kraftigt opfordring til at droppe tobakken og finde
sine laster i gastronomiens, vinens og øllets verden!!!

Bjarke



Jens Bruun (29-09-2003)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 29-09-03 13:44

"Bjarke Bundgaard" <bjarkebSLETDETTE@email.dk> skrev i en meddelelse
news:bkuo6h$17j8$1@news.cybercity.dk...

[klip nogle fine betragtninger]

> Og så er rygning jo så
> møjhammerende usundt, at hverken akupunktur eller homeopati kan kompensere
> for den skadelige effekt!. ;)

Ahem. Akupunktur "helbredte" mig for min rygning, så et eller andet sted har
disse nåle vel kompenseret for den skadelige effekt

--
-Jens B.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste