Gitte Sørensen wrote:
> Wed, 24 Sep 2003 17:21:00 +0200, skrev "Jeannie Kristensen [4700]"
> <Vaelg.svar@til.afsender> i dk.kultur.mad+drikke:
>
>> For en 15-20 år side prøvede jeg en opskrift på en nem forret, men
>> jeg kan ikke finde den igen.
>
> Jeg har denne opskrift klippet ud fra et gammelt ugeblad (muligvis fra
> Kirsten Hüttemeyer's tid) - jeg har skrevet det direkte af, selvom
> der er lidt spøjse formuleringer imellem
>
> Lune rejebrød - 4 pers.:
> 200 g rejer
> smør
> karry
> 4 skiver franskbrød
> smør
> 100 g mayonnaise smagt til med sennep, citron og 1 stiftpisket
> æggehvide
> salatblade
>
> Rejerne kan være spanderejer, og skal i så fald bruses over med koldt
> vand og dryppe godt af, eller de nypillede lige parate til at letstege
> hurtigt i gyldent smør på en pande og straks drysses karry og evt.
> lidt peber over. Brødet smøres og rejerne fordeles herover, anbringes
> på en bageplade, evt. på folie. De rører maynonnaise med sennep og
> citron og blander heri den stiftpiskede æggehvide. Brødene bager på
> nederste rille ved 225 gr. i 10 min. serveres på salatblade.
Hej Gitte!
Det lyder som den. Mange tak for hjælpen
--
Hilsen Jeannie Kristensen