Dorte Klerke wrote:
> Hej jeg har længe ville prøve frølår, og da jeg så dem frossen i
> salling, begyndte jeg at tænke på opskrifter, men har aldrig prøvet
> dem, så ved ikke hvad der er godt. Er der nogen der ved noget og
> frølår og har en opskrift. Har fundet noget med friturestegte frølår
> med noget hvidløg og persille eller hvidvindssauce, men det var vist
> også det. Og hvad kan man spise til af grønne sager m.m.?
>
> Dorte
Hej Dorte
Jeg har engang prøvet at spise frølår til et weekend arrangement.. Maden
blev leveret af et Kina / Japan / Thaiwansk / Vietnamesisk (? er ikke sikker
?) firma i Odense, og de kom og leverede maden inkl. service, 10-15
skåle/gryder (sådan nogle som stod over ild) med mad.. Der var ris, nudler,
forskellige indbagte ting, et par "sovse" med alt muligt forskelligt og så
en masse ting jeg ikke lige husker nu.. Og i den ene af beholderne med
"sovs" var der frølår.. Så altså, de lå i en eller anden væske (som var helt
ufattelig stærk!! Vi var flere som præsterede at drikke 3/4 af en 1,5 liters
cola bare til dette ene måltid
og som jeg husker det var der ikke meget
kød på lårene, men det smagte helt godt, mindede faktisk utrolig meget om
killi... ups kylling
Jeg har desværre ingen opskrift til dig, så jeg ved ikke helt hvad du kan
bruge dette til.. Andet end måske inspiration til tilbehør (sovs med
grøntsager og ris ved siden af).. Men det var nu hyggeligt lige at komme i
tanke om den dag vi fik det stærke mad... behøver jeg at sige at mange af os
kom til at sidde på tønden en god tid bagefter?
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk