/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pizza udstyr
Fra : Jokum


Dato : 20-09-03 22:25

Jeg mangler en stor lerskål (til pizzadej) samt en pizza bagesten.

pizzabagesten.dk har en sten som ikke passer til min lille ovn, desuden har
de problemer med forsendelse for tiden. Nogen der kender andre steder man
kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?

Jeg har været i imerco, kop&kande og Inspiration, men ingen af dem har
lerskåle. De blev solgt i Netto en overgang, men det var kun et ugetilbud.

Er træt af frysepizza



 
 
Helle (20-09-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 20-09-03 23:21


"Jokum" <jokum@yahoo.com> wrote in message
news:YA3bb.4322$il6.951@news.get2net.dk...
> Jeg mangler en stor lerskål (til pizzadej) samt en pizza bagesten.
>
> pizzabagesten.dk har en sten som ikke passer til min lille ovn, desuden
har
> de problemer med forsendelse for tiden. Nogen der kender andre steder man
> kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?
>
> Jeg har været i imerco, kop&kande og Inspiration, men ingen af dem har
> lerskåle. De blev solgt i Netto en overgang, men det var kun et ugetilbud.
>
> Er træt af frysepizza
>
>

Hvorfor ikke bare bruge en plastik opvaskebalje/bakke? det fungerer fint
her. De er store og nemme at gøre rene. Du ligger bare en våd klud under når
du skal ælte dejen, så står skålen fast.

Mvh Helle



Jokum (20-09-2003)
Kommentar
Fra : Jokum


Dato : 20-09-03 23:57

> Hvorfor ikke bare bruge en plastik opvaskebalje/bakke? det fungerer fint
> her. De er store og nemme at gøre rene. Du ligger bare en våd klud under
når
> du skal ælte dejen, så står skålen fast.

Nej en af ler er bedre, indersiden er som glas, poleret..

Jeg er ret opsat på det skal være den, ved bare ikke hvor de findes .)



Sabina Hertzum (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 21-09-03 00:40

Jokum wrote:
> > Hvorfor ikke bare bruge en plastik opvaskebalje/bakke? det fungerer
> > fint her. De er store og nemme at gøre rene. Du ligger bare en våd
> > klud under når du skal ælte dejen, så står skålen fast.
>
> Nej en af ler er bedre, indersiden er som glas, poleret..
>
> Jeg er ret opsat på det skal være den, ved bare ikke hvor de findes .)

jeg har en stor "salatskål" af porcelæn som jeg bruger til formålet, den er
også glaceret og rigtig god til at ælte dej i.....
jeg synes at jeg kan mindes at have købt den i føtex engang for nogle år
siden, som en del af et sæt med den store skål, og 6 mindre skåle......
den kan også med fordel bruges som bowle til koldskål og lignende.....
prøv at kigge efter sådan en ting, altså en salatskål eller bowle, det kan
være du så kan finde den rette ;)

--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Padmé Amidala (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 21-09-03 09:42

Hvis det er et dejfad du tænker på, er mit købt i Magasin...Prøv der.

VH
Padmé



Lisbeth Sejberg (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Sejberg


Dato : 21-09-03 23:28

Jokum <jokum@yahoo.com> skrev:
>> Hvorfor ikke bare bruge en plastik
>>opvaskebalje/bakke? det fungerer fint
>> her. De er store og nemme at gøre
>>rene. Du ligger bare en våd klud under
>når
>> du skal ælte dejen, så står skålen fast.
>
>Nej en af ler er bedre, indersiden
>er som glas, poleret..
>
>Jeg er ret opsat på det skal være
>den, ved bare ikke hvor de findes .)

-- Din stædige rad Så hjælper det vel ikke at foreslå dig at
bruge en glasskål ? Det har jeg gjort i alle de år jeg selv har
bagt pizza. Jeg har også klaret mig med alm. bageplade på nederste
rille af varmluftovn. De første 4-5 min. får den kun
undervarme,derefter alm. varmluft.
Lisbeth


Jokum (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Jokum


Dato : 21-09-03 23:33

> >Jeg er ret opsat på det skal være
> >den, ved bare ikke hvor de findes .)
>
> -- Din stædige rad Så hjælper det vel ikke at foreslå dig at
> bruge en glasskål ? Det har jeg gjort i alle de år jeg selv har
> bagt pizza.

Tjaah.. Nu så jeg tilfældigvis denne lerskål hos en ven, og jeg synes bare
den er perfekt til formålet..

Jeg har også klaret mig med alm. bageplade på nederste
> rille af varmluftovn. De første 4-5 min. får den kun
> undervarme,derefter alm. varmluft.

Jeg har sådan en lille ovn... bagestenen på pizzabagesten.dk kan ikke engang
være derinde... og min ovn kan ikke varme så godt som din ovn, derfor er en
bagesten meget vigtig for mig.

Det sværeste bliver nok at kunne kaste dejen op i luften.. Jeg lider af "dej
skræk", dvs. jeg går helt i panik når jeg skal rulle en dej, og den går i
stykker



Carsten Finn Rasmuss~ (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 21-09-03 23:41

Jokum wrote:
>
> Jeg har sådan en lille ovn... bagestenen på pizzabagesten.dk
> kan ikke engang være derinde... og min ovn kan ikke varme så
> godt som din ovn, derfor er en bagesten meget vigtig for mig.
>

I morgenTV viste de for et par dage siden et trick med at
forvarme pladen i 5 min ved 200+ grader. Dejen blev anbragt på
pladen før pyntning med fyld.

Alle var enige om at resultatet var godt.

Carsten,
der der sjældent spiser pizza :)

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige
forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



Thomas Laugesen (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Thomas Laugesen


Dato : 21-09-03 23:56

Carsten Finn Rasmussen wrote:
>
> I morgenTV viste de for et par dage siden et trick med at
> forvarme pladen i 5 min ved 200+ grader. Dejen blev anbragt på
> pladen før pyntning med fyld.

Min eks-ovenbo påstår hårdnakket at han har haft gode resultater med at
knalde en stenplade i ovnen, og så give den hele pyrolyseprogrammet inden
pizzaen kommer ind. Men det lyder unægteligt som et forrykt spild af el...

Carsten Finn Rasmuss~ (22-09-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 22-09-03 00:19

Carsten Finn Rasmussen wrote:
> Jokum wrote:
>>
>> Jeg har sådan en lille ovn... bagestenen på pizzabagesten.dk
>> kan ikke engang være derinde... og min ovn kan ikke varme så
>> godt som din ovn, derfor er en bagesten meget vigtig for mig.
>>
>
> I morgenTV viste de for et par dage siden et trick med at
> forvarme pladen i 5 min ved 200+ grader. Dejen blev anbragt på
> pladen før pyntning med fyld.
>
> Alle var enige om at resultatet var godt.
>
Glemte lige: Pladen skal selv retur i ovnen til pizzaen er færdig
:)

> Carsten,
> der der sjældent spiser pizza :)

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige
forberedelser mødes med en gunstig lejlighed....



Lars Pedersen (22-09-2003)
Kommentar
Fra : Lars Pedersen


Dato : 22-09-03 12:56


> Jeg har sådan en lille ovn... bagestenen på pizzabagesten.dk kan ikke
engang
> være derinde... og min ovn kan ikke varme så godt som din ovn, derfor er
en
> bagesten meget vigtig for mig.

Jeg har rigtigt gode resultater ved at klaske dejen på min stegepande, og
stege den på begge sider, inden fyldet kommer på og jeg putter den i min
lille-bitte kombi-ovn.



Jette Mogensen (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 21-09-03 10:23


"Jokum" <jokum@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:YA3bb.4322$il6.951@news.get2net.dk...
> Jeg mangler en stor lerskål (til pizzadej) samt en pizza bagesten.
>
> pizzabagesten.dk har en sten som ikke passer til min lille ovn, desuden
har
> de problemer med forsendelse for tiden. Nogen der kender andre steder man
> kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?
>
> Jeg har været i imerco, kop&kande og Inspiration, men ingen af dem har
> lerskåle. De blev solgt i Netto en overgang, men det var kun et ugetilbud.
>
> Er træt af frysepizza
>
>
Prøv på http://www.isabellasmith.com

der er et dejfad af ler på 5 liter til kr. 199

mvh Jette



Jakob Andersen (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Jakob Andersen


Dato : 21-09-03 12:31

>Nogen der kender andre steder man
> kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?

Har du prøvet en stenhugger, de har nogen gange nogle rester de kan sælge
billigt....

Jakob



Helle (21-09-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 21-09-03 12:57


"Jokum" <jokum@yahoo.com> wrote in message
news:YA3bb.4322$il6.951@news.get2net.dk...
> Jeg mangler en stor lerskål (til pizzadej) samt en pizza bagesten.
>
> pizzabagesten.dk har en sten som ikke passer til min lille ovn, desuden
har
> de problemer med forsendelse for tiden. Nogen der kender andre steder man
> kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?
>
> Jeg har været i imerco, kop&kande og Inspiration, men ingen af dem har
> lerskåle. De blev solgt i Netto en overgang, men det var kun et ugetilbud.
>
> Er træt af frysepizza
>
>

Jeg købte mit lerfad i Inspiration. Det virker altså temmelig underligt at
du ikke har kunne finde et ganske alm lerfad/skål. Det er da noget nær det
mest almindelige efter en grydeske?

Mvh Helle



il forno bagestenen (28-09-2003)
Kommentar
Fra : il forno bagestenen


Dato : 28-09-03 01:19

"Helle" <krammemusen@hotmail.com> wrote in message news:<3f6d91f3$0$54816$edfadb0f@dread11.news.tele.dk>...
> "Jokum" <jokum@yahoo.com> wrote in message
> news:YA3bb.4322$il6.951@news.get2net.dk...
> > Jeg mangler en stor lerskål (til pizzadej) samt en pizza bagesten.
> >
> > pizzabagesten.dk har en sten som ikke passer til min lille ovn, desuden
> har
> > de problemer med forsendelse for tiden. Nogen der kender andre steder man
> > kan få fat på bagesten i "custom sizes" ?
> >
> > Jeg har været i imerco, kop&kande og Inspiration, men ingen af dem har
> > lerskåle. De blev solgt i Netto en overgang, men det var kun et ugetilbud.
> >
> > Er træt af frysepizza
> >
> >
>
> Jeg købte mit lerfad i Inspiration. Det virker altså temmelig underligt at
> du ikke har kunne finde et ganske alm lerfad/skål. Det er da noget nær det
> mest almindelige efter en grydeske?
>
> Mvh Helle


klik ind på www.bagestenen.dk - og se under forhandlere - den
originale bagesten kan skæres til med vinkelsliber med stenklinge
(koster ca. 20,-)(stenklingen, altså)

mvh Il forno

Jokum (22-09-2003)
Kommentar
Fra : Jokum


Dato : 22-09-03 18:15

Jeg fandt bagestene i Inspiration, Kop&Kande samt Imerco idag. Jeg var endda
hos den lokale stenhugger, som foreslog "fedtsten", det synes jeg dog ikke
lød som det rette materiale.

Sjovest var den ivrige sælger i Imerco som ville sælge en special-keramik
plade med nonslip belægning.. Den var noget så stærk og perfekt til
formålet, indtil han kom til at tabe den på gulvet og den gik istykker

Desuden tør jeg slet ikke nonslip belægning på en bagesten, da netop den jo
kommer op på de farlige temperaturer som afgiver giftige gasser..

De fleste bagestene ser dog billige ud og der står ingenting om materialet..
Dem som er gode er for store til min ovn, men forhandleren sagde at man
kunne skære i dem.. Det vil jeg dog ikke forsøge mig på.

Den i Inspiration er www.bagestenen.dk den koster 350kr

Den på www.pizzabagesten.dk koster 200 kr, og har langt flere informationer
om selve stenen.. Men de sender desværre ikke.



Gitte Sørensen (26-09-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 26-09-03 16:16

Mon, 22 Sep 2003 19:14:58 +0200, skrev "Jokum" <jokum@yahoo.com> i
dk.kultur.mad+drikke:

>Jeg fandt bagestene i Inspiration, Kop&Kande samt Imerco idag. Jeg var endda
>hos den lokale stenhugger, som foreslog "fedtsten", det synes jeg dog ikke
>lød som det rette materiale.

Vi har en "il forno" bagesten, som er suverænt god - den giver den
helt rigtige "italienske" pizzabund
En af fiduserne ved den er, at den er helt mat og sikkert lidt porøs i
overfladen, så den kan opsuge fugt fra pizzabunden mens den bager.

Der var for nogle år siden en diskussion her i gruppen, hvor en eller
anden fortalte, at man med fordel kunne anvende uglaserede lerklinker
fra byggemarkedet i stedet for en bagesten.
Klinkerne kunne så lægges side om side på bagepladen, så de kom til at
passe med pladens størrelse.
Måske er det løsningen for dig - de fås sikkert i flere størrelser,
så du kan finde nogle der kan passe til din ovn ??


--
mvh Gitte Sørensen

Nyt forum for gigt-ramte og deres pårørende:
http://forum.gobs.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste