Er din grill pakket væk????
Her er vores favoritopskrift på andebryster! (forret)
Beregn ca. 80-100g andebryst pr. pers
2 spsk ahornsirup
korn af 1/4 vanilliestang
saft og reven skal af 1 appelsin
saft og reven skal af 1 lime
Bland ahornsirup, vanilliekorn og de 2 slags saft og skal.
Andebrysterne pudses let af, rids et gitter i skindet.
Læg købet på en godt varm grill, i ca 2 min på hver side, pensl så med
sirupsblandingen og steg dem ca 10 min på hver side. Vi gennemsteger altid,
men det er en smag sag.
Jeg serverer en god salat og brød.
Connie
--
Connie
"Kasper Damkjær" <usenet@damkjaer.net> skrev i en meddelelse
news:Xns93FA804AFCC12spamtrapdamkjaernet@194.255.237.193...
> Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote in
> news:ubrtih2dd.fsf@trinekc.dk:
>
> > Men jeg ved ikke lige hvordan man skulle stege dem som vildt, men
> > måske med lidt enebær i sovsen. Alternativt kunne man tage skind og
> > fedt af og erstatte det med bacon og stege det i en gryde, men det
> > synes jeg nok ville være lidt synd.
>
> Jeg havde selv overvejet grydestegning med bacon. Men kom også til den
> konklusion, at det ville være synd ikke at udnytte det velsmagende
> fedt/skind på anden.
>
> Måske skulle man bare holde sig til det sikre og lade and være and sammen
> med efterårets grøntsager, lidt råstegte kartofler og en sauce baseret på
> stegeskyen.
>
>
> --
> Kasper Damkjær
>
http://damkjaer.net/