/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Brittas grøntsagsragout
Fra :
Jane
Dato :
10-09-03 09:51
Hejsa! For nogen tid siden i min auberginetråd blev jeg opfordret
til at dele den her opskrift med jer. Nu er den her så, lidt for-
sinket pga min mors ferie og en gang influenza som har holdt mig
nede, men bedre sent end aldrig...
Min yndlingsret som jeg første gang fik hos en der hed Britta
hedder "Brittas grøntsagsragout" og her er opskriften:
2 auberginer
1-2 squash (gourchetter)
2 grønne peberfrugter
hvidløg efter smag (mindst 1 helt)
1 løg
3-4 flåede tomater hakket i stykker
Auberginer og squash skæres i skiver og drysses med salt for at
udvandes (læg dem evt. i en bradepande) - varighed ca 30 minutter.
Løg og hvidløg (begge dele i form af tern eller små stykker)
svitses i en gryde i olie eller i oliemargarine. Tilsæt peberfrugt
(som er skåret i tern). Skyl saltet af aubergine- og squashskriverne
og tilsæt disse. Tilsæt tomater. Læg låg på gryden og lad det simre
ca 30 minutter. Rør lidt rundt i det ind imellem.
Lasagnen/pastaretten:
Som grøntsagsragout, men tilsæt evt.
* champignons i skiver
* frosne ærter
Da jeg personligt tit spiser fra en skål kun med gaffel syntes jeg
at det er besværligt med lasagneplader, så vi er gået over til at
bruge pastaskruer (og det med at lagdele skiftevis ragout plader
og hvid sovs er bare blevet rørt sammen i en gryde), men man kan
lave det til rigtig lassagne hvis man vil.
Kog ½ pose pastaskruer. Put dem i gryden med grøntsagerne.
Tilsæt en pakke Mornay Sauce og rør rundt. Varm det hele igennem
og server det.
Kan fryses og varmes op i en gryde (eller ovn) senere.
Jane
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.