|
| En frisk ørred skåret i filet? Fra : Peter Noes |
Dato : 07-09-03 15:27 |
|
Hejsa
Jeg har netop fanget en ørred, og fik den smarte ide at skære den i filet.
Nu står jeg så og tænker, at hvis jeg pakker den i folie som en hel fisk,
går lidt af ideen væk med at filitere den. Og lave fiskefileter stegt på
panden forekommer mig som en synd.
Er der nogen der har en god ide?
Venlig hilsen
Peter
| |
Mette Nylander Sørup (08-09-2003)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 08-09-03 20:59 |
|
> Jeg har netop fanget en ørred, og fik den smarte ide at skære den i filet.
> Nu står jeg så og tænker, at hvis jeg pakker den i folie som en hel fisk,
> går lidt af ideen væk med at filitere den. Og lave fiskefileter stegt på
> panden forekommer mig som en synd.
>
> Er der nogen der har en god ide?
>
Hej Peter
Det er vist ikke ret almindeligt at filtere en ørred, det kræver ret øvet
hænder at få noget fornuftigt ud af det. En nem måde at tilberede fisken på
er at fylde den med krydderurter, salt, peber, løg, citron og måske en lille
klat smør - pak den i folie og så en tur i ovnen. Den serveres med nye
kartofler med masser af persille. Ellers er hjemmerøgede ørreder nu heller
ikke værst. Håber du kan bruge det til noget.
Mvh.
Mette
| |
|
|