Godt spørgsmål......
De plejer at få mellem omkring 200 grader i 15-20 minutter.....det afhænger
af hvad jeg ellers laver i ovnen....
"Herbert" <herbert007@hotmail.com_remove> skrev i en meddelelse
news:bjf2b2$2ck0$1@news.cybercity.dk...
> > Far hjemmelavede madpakkeboller
> >
> > ca. 1 kg durum mel
> > ca. 600 g spelt mel
> > ca. 2-300 g hvedemel
> > 3-4 spsk. olivenolie
> > 1-2 spsk honning
> > 1 pakke gær
> > lunken vand
> > 2-3 tsk salt
> > evt. 1 spsk. sukker
> >
> > Mel sukker, salt og evt. sukker blandes godt. Gær opløses i 3-4 dl
lunken
> > vand. Melet tilsættes honning, olie og vand/gær. Det blandes godt - med
> klør
> > 5. Der tilsættes lunken vand mens der æltes indtil dejen bliver tilpas
> lind.
> > Det tager lidt tid inden durum mel opsuger det tilsatte vand, så hav
lidt
> > tålmodighed mens du ælter. Dejen skal være lidt mere "fugtig" end normal
> > bolledej.
> >
> > Lad dejen hæve enten ved stuetemperatur i 1-2 timer eller i køleskab i
et
> > døgns tid.
> >
> > Portionen rækker til 24 store boller, der med pålæg, hver for sig
sagtens
> > kan udgøre en madpakke.Bollerne kan fryses og tages op af fryseren om
> > aftenen dagen før man skal lave madpakken/-erne.
> >
> > Konen og børnene foretrækker bollerne fremfor alt muligt andet.
>
> Spændene opskrift
Men hvor længe skal de bage og hvor varmt skal de
have
> det?
>
>
> På forhånd tak
> Erik
>
>