/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kænguru-tyksteg, hvordan..
Fra : Frank Horsøe


Dato : 03-09-03 20:54

Jeg har en kænguru-tyksteg på 1 kg, men hvordan tilbereder jeg den bedst
muligt? Skal jeg helstege den, eller skære den i steaks eller er det noget
helt 3. jeg er ude i???

MVH Frank



 
 
Invader Zim (04-09-2003)
Kommentar
Fra : Invader Zim


Dato : 04-09-03 17:36

Frank Horsøe wrote:
> Jeg har en kænguru-tyksteg på 1 kg, men hvordan tilbereder jeg den
> bedst muligt? Skal jeg helstege den, eller skære den i steaks eller
> er det noget helt 3. jeg er ude i???
>
> MVH Frank

skær nogle dejligt tynde steaks og steg/gril dem som vildt, vil jeg
anbefale. det er mums! :D

-Invader Zim



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste