On Tue, 2 Sep 2003 22:49:52 +0200, "Anette" <anette@snotmail.com> wrote:
>> Det lyder i øvrigt mærkeligt at planteskolen ikke selv fortæller
>> hvornår de forventer at have træerne hjemme igen...
>
>Tja, men det kunne de ikke "sådan lige sige" - og tja - det var så det
Mærkeligt sted - det er da at skræmme kunden væk. (Tilmed en kunde som
helt sikkert ville have købt noget hos dem, ikke?)
>Om det er nektarin eller fersken har ikke den store betydning, - bare de
>smager godt.
>Jeg mener at kunne huske at en eller anden har sagt/ skrevet et eller andet
>sted at man skal holde sig fra de ferskner der er hvide i frugtkødet, fordi
>de ikke smager af noget.
>Passer det eller? Er der nogen af jer der har nogle navne på de træer man
>bør gå efter?
Den vi har vil jeg kalde hvid i kødet. Den syntes jeg smager utroligt
godt. Og den er mega-saftig. Men jeg ved ikke hvilken sort det er,
desværre.
På arbejdet har vi en Thorseng, den har gult frugtkød. Men den syntes
jeg ikke smager af noget. Mine kolleger siger den er skide god - de har
selvfølgelig heller ikke smagt min herhjemme
Og måske skyldes den
manglende smag og de knap så saftige frugter at vi ikke har været flinke
til at vande den. Frugterne virker i hvert fald lidt underudviklede.
Andre sorter kan jeg ikke sige noget om. Kender dem kun fra billeder og
korte beskrivelser.
--
Mads Lie Jensen - mads@gartneriet.dk - ICQ #25478403
http://www.gartneriet.dk