|
| Et ? om farserede porrer Fra : dulle |
Dato : 01-09-03 06:24 |
|
Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
anderledes ved den?
Venlig hilsen
Dulle
| |
kim rasmussen (01-09-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 01-09-03 07:42 |
|
Hej Dulle
Det er en fars du selv krydrer et dine smagsløg
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
| |
Trine Kornum Christi~ (01-09-2003)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 01-09-03 08:22 |
|
"dulle" <dulle@mail.dk> writes:
> Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> anderledes ved den?
Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Ole Larsen (01-09-2003)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 01-09-03 08:33 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
> "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
>
> > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> > anderledes ved den?
>
> Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
> med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
herrespise....
Mvh
Ole
| |
dulle (01-09-2003)
| Kommentar Fra : dulle |
Dato : 01-09-03 09:04 |
|
Tak for hurtig svar, nu bliver manden glad når han kommer hjem og ser hvad
vi skal ha til aftensmad :0)
venlig hilsen
dulle
"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
> > "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
> >
> > > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> > > anderledes ved den?
> >
> > Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
> > med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
>
> Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
> herrespise....
> Mvh
> Ole
>
>
| |
Benedikte Brisson (01-09-2003)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 01-09-03 11:17 |
|
"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> ... Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål.
Nixen, det hedder da døde rotter.
> Og det er en herrespise....
M/K
Venlig hilsen Dikte
| |
|
|