Absinth ctr absint-likør
"Vil du have sukker i kaffen" spørger folk, men ikke om man vil have sukker
i sin alkoholiske drink.
Spirituosa-producenterne har maget det så smart, at har man en sød tand, så
må man købe dyr likør (og evt blande whiskyen til en Rusty Nail med lidt
Drambui-likør).
Eller i absint-tilfældet opføre et molbo-ritual med at smelte en brændende
sukkerknald ned i den helllige, engang-forbudte drik.
Det bør være naturligt at der drysses sukker i absint - eller whisky eller
andet, der har macho-skarphed, som nogle føler sig stærke af, men for andre
bør skarphed, bitterhed eller surhed afbødes med et drys sukker og glasset
svinges så, mens isterningerne og sukkeret opløses , og så er det tilpas.
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com