/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hva skal i ha til aften?
Fra : pp


Dato : 29-08-03 15:50

UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.




 
 
pp (29-08-2003)
Kommentar
Fra : pp


Dato : 29-08-03 15:52


"pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.

øhh det gik lidt stærkt - måske fordi jeg glæder mig til maden *SSS*
det er selvfølgelig nye gulerødder, og smørSOVS til *GGG*
>
>
>



Ukendt (29-08-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 29-08-03 16:01

Ostefodnue ;) Hvad ellers? Nu har man gået og ventet hele sommern.. heh..

"pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
>
>
>



pp (29-08-2003)
Kommentar
Fra : pp


Dato : 29-08-03 17:00

Lyder lækkert...hvordan laver du oste fondue?
"peet_dk" <peet at peet dot denmark> skrev i en meddelelse
news:3f4f6ab2$0$32540$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ostefodnue ;) Hvad ellers? Nu har man gået og ventet hele sommern.. heh..
>
> "pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> > gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
> >
> >
> >
>
>



Ukendt (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-08-03 07:22

> Lyder lækkert...hvordan laver du oste fondue?

Vi har en schweizisk kogebog. Men.. Da der også skal Kirsch i så plejer vi
bare at købe de færdig-pakker de har hos ostemanden. Som bare skal varmes
op, og smager stort set (ikke 100%) så godt som den "rigtige".

Mange opskrifter står der ikke noget om at der skal Kirsch, hvilket imo
giver den helt rigtige smag. Der er i øvrigt også Kirsch i den færdiglavet.



Ukendt (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-08-03 07:22

> Lyder lækkert...hvordan laver du oste fondue?

Ca. sådan her:

http://www.matnyttig.no/oppskrifter/sveitsostefondue051096.html



Martin Andersen (29-08-2003)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 29-08-03 16:39

Okskøds Garam Masala med blandede friske grøntsager og ris og Guarana(den
nye coca cola sodavand)

"pp" <pp@mail.dk> wrote in message
news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
>
>
>



Jacob Skaaning (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Jacob Skaaning


Dato : 30-08-03 15:37

Martin Andersen wrote:
> Okskøds Garam Masala med blandede friske grøntsager og ris og
> Guarana(den nye coca cola sodavand)

Gør dig selv den tjeneste og prøv den originale brasilianske Antactica
Guaraná sodavand! (http://www.guaranas.dk)
Den er klasser bedre.

--
Jacob

I guess I kinda lost control, because in the middle of the play I ran
up and lit the evil puppet villain on fire. No, I didn't. Just kidding.
I just said that to help illustrate one of the human emotions, which is
freaking out. Another emotion is greed, s when you kill someone for
money, or something like that. Another emotion is generosity, as when
you pay someone double what he paid for his stupid puppet.



Benedikte Brisson (29-08-2003)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 29-08-03 16:50

Hmmm... jeg skal ud og spise med kæresten *SS*.... på
http://www.dalaman.dk/. Kan varmt anbefales.

Venlig hilsen Dikte (som agter at sætte karbonader på madplanen til kommende
uge)



Sofie Kurland (29-08-2003)
Kommentar
Fra : Sofie Kurland


Dato : 29-08-03 17:36

Hjemmelavede köttbullar med købekartoffelmos (det SKAL det være), brun sovs,
lingonsylt og kogte gulerødder



Miver og Mulle's mor~ (29-08-2003)
Kommentar
Fra : Miver og Mulle's mor~


Dato : 29-08-03 19:00

"pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.

Lyder lækkert :)
Karbonader er en fortrinlig spise, og dybt overset...skriver det også på
menuen for næste uge *smil*

Har lige guffet rester fra igår, så det blev til en pandefuld med brasede
kartofler og medisterpølse - overhældt på panden med brun sovs...
Det smagte faktisk meget bedre end igår :o
--
Hilsen Miver og Mulle's mor

http://hei.homepage.dk






Stefan Garvig (02-09-2003)
Kommentar
Fra : Stefan Garvig


Dato : 02-09-03 03:00


"Miver og Mulle's mor Heidi" <zasha_xFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:bio4b7$31cq$1@news.cybercity.dk...
> "pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> > gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
>
> Lyder lækkert :)
> Karbonader er en fortrinlig spise, og dybt overset...skriver det også på
> menuen for næste uge *smil*
>
> Har lige guffet rester fra igår, så det blev til en pandefuld med brasede
> kartofler og medisterpølse - overhældt på panden med brun sovs...
> Det smagte faktisk meget bedre end igår :o
> --
> Hilsen Miver og Mulle's mor
>
> http://hei.homepage.dk


Brasekartofler er faktisk også lidt overset, vurderer jeg. Overhældt med
sovs (fra dagen før) er glimrende. Prøv evt. med et spejlæg ovenpå.


Venligst

Stefan Garvig

--
**********
For direct reply only:
Remove GED in the email address
sgdataGED@edb.dk
**********





Nette (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 30-08-03 00:02


"pp" skrev i en meddelelse news:3f4f67fe$0$83053$
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.

Farsbrød/tofu, "fløde"bagte kartofler, grøntsager og hvidløgsflutes.

Nette



Bettina Madsen (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 30-08-03 12:10

On 30 aug 2003, Nette wrote something like this :

> "pp" skrev i en meddelelse news:3f4f67fe$0$83053$
>> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede
>> kartofler, nyd gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
>
> Farsbrød/tofu, "fløde"bagte kartofler, grøntsager og
> hvidløgsflutes.
>
> Nette
>
>

I går fredag fik jeg squash suppe og fik majskolbe og squashboller
til. Det smagte dejligt og det var godt at få brugt nogle af alle de
squash jeg har i køleskabet.

--
Med venlig hilsen
Bettina Madsen

N/A (30-08-2003)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 30-08-03 17:23



Svend Andersen (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 30-08-03 12:59

Sidste tirsdag fik jeg stegt flæsk og persillesovs.

Juleaften fik jeg både and og flæskesteg.

ER det ikke bare pisseinteresant hvad alle har fået at spise ?

Svend


Carsten Finn Rasmuss~ (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 30-08-03 17:23

Svend Andersen wrote:
> Sidste tirsdag fik jeg stegt flæsk og persillesovs.
>
> Juleaften fik jeg både and og flæskesteg.
>
> ER det ikke bare pisseinteresant hvad alle har fået at spise ?
>
> Svend

Det er åbenbart interessant nok til at få dig til at skrive et
meningsløst indlæg ;)

Jeg fik grydestegt oksesteg m/di9v. grøntsager og hjemmeavlet majs.
Smavs :)

--
Carsten (3600)
HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



Susanne (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Susanne


Dato : 30-08-03 13:57

Drømmekage!



Stefan Garvig (02-09-2003)
Kommentar
Fra : Stefan Garvig


Dato : 02-09-03 02:47

"pp" <pp@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f4f67fe$0$83053$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> UHHHMMMM..jeg skal ud og lave karbonader med nyopgravede kartofler, nyd
> gulerødder og blomkål. Og med smørsove til.
>
>
>

Jeg lavede karbonader forleden, og de var himmelske. Jeg vendte dem i mel
iblandet fint salt og friskkværnet peber. Langtidsstegt, ca. 20 minutter.
MUMS!

I dag (mandag) lavede jeg hakkedrenge med skæg. Bøfferne (skotsk
højlandskvæg) har jeg lavet på forhånd og opbevaret i fryseren. Jeg tager
dem direkte fra fryseren og kommer dem på stegepanden med smør, høj varme.
Det giver en velsmagende yderskal på bøffen og indeni er de rosa - efter at
have trukket/hvilet i ca. 15. minutter med sølvpapir over samt et tykt
håndklæde for at holde på varmen.


Venligst

Stefan Garvig

--
**********
For direct reply only:
Remove GED in the email address
sgdataGED@edb.dk
**********




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste