|
| Opvarmning af hjemmelavet Pizza Fra : Janner |
Dato : 22-08-03 18:13 |
|
Hejsa,
Nogen der har den helt geniale ide til at opvarme hjemme brygget pizza så
den ikke bliver sej tør og kedelig
Hygge
Jan
| |
Ukendt (23-08-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 23-08-03 13:51 |
|
> Nogen der har den helt geniale ide til at opvarme hjemme brygget pizza så
> den ikke bliver sej tør og kedelig
Hej.
Jeg har altid noget pizza til overs, som jeg gemmer i køleskabet. Dagen
efter giver jeg det 20-30 sekunder i mikroovnen, så den bliver lidt
gennemvarm, og varmer den så det sidste i alm. ovn. Den bliver ganske vidst
lidt blød af mikrobølgerne, men får en stor del af sin sprødhed igen, når
den har været i den almindelige ovn i nogle minutter (ovnen skal
selvfølgelig være forvarm, gerne ved høj temperatur (over 200)).
--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Der er en "fejl" i min email-adresse
| |
Kai Andersen (30-08-2003)
| Kommentar Fra : Kai Andersen |
Dato : 30-08-03 16:19 |
|
"Jeppe Vestergaard" <Jeppe(a)dailyrush.dk> skrev i en meddelelse
news:3f4761c1$0$32487$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Nogen der har den helt geniale ide til at opvarme Dagen
> efter giver jeg det 20-30 sekunder i mikroovnen, så den bliver lidt
> gennemvarm, og varmer den så det sidste i alm. ovn. Den bliver ganske
vidst
> lidt blød af mikrobølgerne, men får en stor del af sin sprødhed igen, når
> den har været i den almindelige ovn i nogle minutter (ovnen skal
> selvfølgelig være forvarm, gerne ved høj temperatur (over 200)).
Er det ikke lidt dyrt at tænde og opvarme ovnen kun for det ?
Min ældganmle micro kan køre på 50%, hvilket vil sige at den kører i
intervaller. Jeg fylder en tallerken, og giver den 2 minutter, så bliver det
mums.
Kai
| |
|
|