"Lisbeth Jacobsen" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> wrote in message
news:3f43933a$0$26625$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Jeg vil gerne lave saltede mandler til en fest fredag. Har fundet en
> opskrift (mandler, olivenolie, salt og chilli), der imidlertid ikke
oplyser,
> om mandlerne skal være med eller uden skal.
>
> Har nogen et bud? Måske endda en opskrift, der er afprøvet?
>
På tv3, viser de jo mad på minuttet, der lavede de engang denne opskrift:
Bagte salt mandler:
100g mandler
2 tsk. Fuld havsalt
Hæld mandler og salt i en gryde med vand, så det lige netop dækker og kog
herefter mandlerne til vandet er fordampet.
Hæld herefter mandlerne på en pande eller i et ildfast fad og tør dem i
ovnen til de er tørre og sprøde, ca. 1 time ved 80° C.
Ok der står ikke i opskriften, at der skal være skal på, men det var der, da
de viste den på tv. Desuden kan på hjemmesiden
www.carlsberg.dk under mad
på minuttet, under alle opskrifter, se på billedet at skallen er på. Tror de
skal give en speciel effekt. :)
Dorte