"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:3f429d1f-aaf14804-db6b-4412-a1d4-de22be932355@news.szn.dk...
> Sune Vuorela skrev:
>
> > men er der noget specielt i en 400grams hakkebøf?
>
> Dét gad jeg osse godt at vide.
>
>
> // Klaus
>
> --
> ><> unselfish actions pay back better
Jeg plejer at stege mega store mængder af løg først i rigeligt med
margarine.
Under denne stegning kommer jeg Worcestershire sauce i rigelige mængder over
løgene.
Når så løgene er glasagtige og bløde nok så hælder jeg vand over og krydrer
med salt og peber.
Disse løg i væden kommer så i et ildfast fad i ovnen.
Først da steger jeg bøfferne på panden.
Oksekødet er blandet op med æg samt salt og peber.
De skal steges hårdt og hurtigt for kraftig varme så de bliver nærmest
sprøde i kanten.
Når de har nok lægger jeg dem efterhånden ned i den væde løgene også ligger
i.
Det holder dem varme og forhindrer at de bliver tørre og kedelige.
Det er klart at væden ikke bliver serveret ved bordet.
Men noget af den kan sagtens bruges til at justere smagen i den brune sovs,
som iøvrigt bør have en gennemtrængen af smagen af worcestershire sauce
samt lettere pebret.
Kartoflerne koger jeg som regel med kørvel i vandet..
Hilsen
Lars
Men ikke bare i ovnen