Hej Kim
"Kim Voss Schrader" <teknik_kim@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3F3CDB54.6589136F@tdcadsl.dk...
> Men hvad med tilbehør?
Jeg fik for ikke så længe siden en opskrift herinde på nogen hvidløgs
marinered små kartofler, som man kunne komme på grillspydene, og mums hvor
de smagte godt. prøv dem, de er bare gode.
>Små kartofter. Skrubber dem og koger dem _næsten_ møre. Jeg piller dem
ikke, da jeg synes >de er lækrest med skræl, men det er jo en smagssag.
>Så blander jeg en marinade af noget (oliven)olie, presset hvidløg (2-10 fed
afhængig af >mængden af kartofler), salt, peber og evt. noget græsk
blandingskrydderi (passer rigtig godt til >lam og aubergine) og hælder det i
en frysepose sammen med kartoflerne.
>Det får så lov at ligge og hygge sig i køleskabet et par timer (eller gerne
hele dagen) - husk at >vende posen af og til - og så bliver de sat på
grillspyd sammen med de andre ting. Nemt og >lækkert!
>De kan selvfølgelig også laves i ovnen - bare smid dem på en bageplade
(hæld den >overskydende marinade fra først) og giv dem ca. 20 min. v. 200*
(så vidt jeg husker).
Tak til Line for denne dejlige opskrift, kan bare blive ved med at rose dem
til skyerne
Mange hilsner fra
Bolette