"Kirsten Lehmann-Poulsen" skrev i en meddelelse
news:3f3a7a3a$0$21617$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen, der har et godt forslag?
Min kæreste er vegetar og bryder sig ikke spor om de der små stykker
forkullet grøntsager som folk disker op med fra grillen uanset om de er på
spyd eller ej.
Men jeg har langt om længe fundet en ting, som han holde rmeget af....
Grillede majs med kakaochilismør....
Majsene skal ligge i blød i vand i en times tid, hvorefter de smøres godt
med smør iblandet kakao og fintsnittet chilipebre. Smørret skal være meget
mørkt af kakaoen, og du skal ikke være bange for at hælde for meget kakao
i, - jeg har desværre ingen faste mål.
De lægges i staniol og steges på grillen en halv time, vendes jævntligt.
Lige for tiden er majs billige, så det er noget der tit er på bordet her.
Nette