Sukkerfri chokolade
Et godt bud ville være Michel Cluizel.
mvh
Henrik
"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:5mjfjv85ottlv44qu0svmkdhd0joh139fb@4ax.com...
> Hejsa,
>
> Så forleden en famille skovle deres indkøbsvogn fyldt med is og diverse
> dessertsaucer - og det er faktisk lidt ærgeligt når det f.eks. et
> pærelet at lave en rigtig god chokoladesauce:
>
> Mørk chokoladesauce:
>
> 100 g. god mørk chokolade *)
> 1 dl. piskefløde
> 1 dl. vand
>
> Chokoladen hakkes groft og det hele blandes i en kasserolle og opvarmes
> under stadig omrøring med medium varme til kogepunktet.
>
> Der kan tilsættes vanille, mørk farin, sirup eller andet for at give
> smagen en ekstra drejning.
>
> *) skal resultatet være lowcarb eller sukkerfrit, anvendes sukkerfri
> chokolade.
>
> René
>
www.rene.hjorth.com
> &
www.lowcarb.dk