Hejsa,
Det var for længe siden at der havde været en opskrift, så hér kommer
én (er tidligere fejlagtigt blevet postet i dk.helbred.slank).
Mandelrand, 8-10 stykker
Ingredienser:
200 g. malede smutte mandler
110 g. Atwel eller Perfect Fit
4 stk. æggehvider
2 tsk. bagepulver
Pynt:
75 g. mørk chokolade (gerne sukkerfri)
25 g. smør
25 g. mandler; snittede eller i flager
Æggehviderne piskes meget stive. Atwel/Perfect Fit sigtes i, mens der
piskes kraftigt (det kan være lidt besværligt).
Mandelmel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i. Dejen hældes i
en smurt randform der lige er drysset med lidt mandelmel.
Den bages ved 175 grader i ca. 30 min. midt i ovnen. Mandelranden
afkøles i formen, inden den vendes ud.
Chokoladen smeltes over vandbad sammen med smøret, det køles lidt og
mandelranden overtrækkes med den smeltede chokolade og pyntes med
mandlerne.
Den kan serveres med lidt sukkerfri vanilleflødeis, lidt friske bær o.a.
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk