/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Squash
Fra :
Lisa
Dato :
05-08-03 21:27
Så er vi ved at have mange squash i haven og jeg vil gerne gemme nogel til
vinteren..Skal de blancheres før man fryser dem?
Mvh Lisa
Ukendt (
08-08-2003
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
08-08-03 14:11
Jeg plejer at skære squasen i tern eller river dem, inden jeg fryser det ned, så er det nemt lige at tage op og putte i sin kage
eller andre retter. Men jeg plejer ikke at blanchere dem først.
Men prøv også at sylte squasene som asier, det smager godt!
Mvh Mie
crema (
09-08-2003
)
Kommentar
Fra :
crema
Dato :
09-08-03 11:36
De bør blancheres for at standse enzymatiske nedbrydningsprocesser, som
kører selv på frost.
Blanceringstiden er maks. 1 minut ellers tror jeg de bliver for bløde, men
selvfølglig afhængig af størrelse de skæres ud i.
Henrik
"Lisa" <lissa130@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f301329$0$13218$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Så er vi ved at have mange squash i haven og jeg vil gerne gemme nogel til
> vinteren..Skal de blancheres før man fryser dem?
> Mvh Lisa
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.