/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Squash
Fra : Lisa


Dato : 05-08-03 21:27

Så er vi ved at have mange squash i haven og jeg vil gerne gemme nogel til
vinteren..Skal de blancheres før man fryser dem?
Mvh Lisa



 
 
Ukendt (08-08-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 08-08-03 14:11

Jeg plejer at skære squasen i tern eller river dem, inden jeg fryser det ned, så er det nemt lige at tage op og putte i sin kage
eller andre retter. Men jeg plejer ikke at blanchere dem først.
Men prøv også at sylte squasene som asier, det smager godt!

Mvh Mie



crema (09-08-2003)
Kommentar
Fra : crema


Dato : 09-08-03 11:36

De bør blancheres for at standse enzymatiske nedbrydningsprocesser, som
kører selv på frost.
Blanceringstiden er maks. 1 minut ellers tror jeg de bliver for bløde, men
selvfølglig afhængig af størrelse de skæres ud i.
Henrik
"Lisa" <lissa130@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f301329$0$13218$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Så er vi ved at have mange squash i haven og jeg vil gerne gemme nogel til
> vinteren..Skal de blancheres før man fryser dem?
> Mvh Lisa
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste