/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksekød minutsteak på grill
Fra : Kasper


Dato : 05-08-03 12:40

Hey...

hvad gør man ved sådan et par fyre når de skal på grillen i aften ???

bare marinade på ligesom alm grisekød.. eller ???

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/



 
 
Marianne Black (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Marianne Black


Dato : 05-08-03 13:39


"Kasper" <repzak@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f2f97ff$0$5144$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey...
>
> hvad gør man ved sådan et par fyre når de skal på grillen i aften ???
>
> bare marinade på ligesom alm grisekød.. eller ???
>
> --
> Mvh Kasper

Hej Kasper,
Jeg ville helt klart lave marinaden nu, og så marinerer dem et par timer i
køleskabet indtil de skal på grillen. Marinade kan du lave af hvad som helst
du har i køleskabet, og afhængigt af hvad du skal have af tilbehør. Men det
kunne fx. være:

4 spsk olivenolie
2½ spsk balsamico eddike
1 spsk Dijon sennep
1 spsk akaciehonning
krydderurter

Pisk marinaden sammen og hæld den i en kraftig plasticpose med kødet. Lad
det marinerer 2-3 timer i køleskab. Hæld marinaden ud og lad kødet dryppe af
i en sigte.

God fornøjelse - pragtfuldt grillvejr - husk myggelys.

Marianne



Kasper (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 05-08-03 13:40

((: mange tak...



--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Marianne Black" <dmbla@post7.tele.dk> wrote in message
news:3f2fa53e$0$24622$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Kasper" <repzak@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:3f2f97ff$0$5144$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hey...
> >
> > hvad gør man ved sådan et par fyre når de skal på grillen i aften ???
> >
> > bare marinade på ligesom alm grisekød.. eller ???
> >
> > --
> > Mvh Kasper
>
> Hej Kasper,
> Jeg ville helt klart lave marinaden nu, og så marinerer dem et par timer i
> køleskabet indtil de skal på grillen. Marinade kan du lave af hvad som
helst
> du har i køleskabet, og afhængigt af hvad du skal have af tilbehør. Men
det
> kunne fx. være:
>
> 4 spsk olivenolie
> 2½ spsk balsamico eddike
> 1 spsk Dijon sennep
> 1 spsk akaciehonning
> krydderurter
>
> Pisk marinaden sammen og hæld den i en kraftig plasticpose med kødet. Lad
> det marinerer 2-3 timer i køleskab. Hæld marinaden ud og lad kødet dryppe
af
> i en sigte.
>
> God fornøjelse - pragtfuldt grillvejr - husk myggelys.
>
> Marianne
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste