((: mange tak...
--
Mvh Kasper
Tjek Elektronik Chatten på ->
http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Marianne Black" <dmbla@post7.tele.dk> wrote in message
news:3f2fa53e$0$24622$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Kasper" <repzak@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:3f2f97ff$0$5144$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hey...
> >
> > hvad gør man ved sådan et par fyre når de skal på grillen i aften ???
> >
> > bare marinade på ligesom alm grisekød.. eller ???
> >
> > --
> > Mvh Kasper
>
> Hej Kasper,
> Jeg ville helt klart lave marinaden nu, og så marinerer dem et par timer i
> køleskabet indtil de skal på grillen. Marinade kan du lave af hvad som
helst
> du har i køleskabet, og afhængigt af hvad du skal have af tilbehør. Men
det
> kunne fx. være:
>
> 4 spsk olivenolie
> 2½ spsk balsamico eddike
> 1 spsk Dijon sennep
> 1 spsk akaciehonning
> krydderurter
>
> Pisk marinaden sammen og hæld den i en kraftig plasticpose med kødet. Lad
> det marinerer 2-3 timer i køleskab. Hæld marinaden ud og lad kødet dryppe
af
> i en sigte.
>
> God fornøjelse - pragtfuldt grillvejr - husk myggelys.
>
> Marianne
>
>