Vi plejer her hjemme, at presse eller hakke MANGE fed hvidløg, blande det
med salt/peber og lidt citronsaft i olie!!!
Her plejer det ikke at så længe af gangen, da der er rift om det!!
Hilsen Sif!
"Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:t9bsiv8cmh8dbh5r8caaoef11eq22rgfot@4ax.com...
> Hej i gruppen.
>
> Jeg er af den indstilling at man ikke kan få for meget hvidløg! Man
> kan måske få nok, men ikke for meget!
>
> Jeg har derfor søgt i denne gruppe for at se om jeg kunne finde ud af
> hvordan jeg selv laver det "hvidløgs-tjums" pizzariaerne putter på
> pizzaerne, og tror jeg vil prøve at blende hvidløg med lidt persille
> og lidt olie...
> (Men tråden er fra år 2000, så måske er der kommet nye
> ideer/erfaringer til?)
>
> Og hvor længe vil det mon kunne holde sig?
>
> Håber på hjælp!
>
> Hilsen fra
> Bitten!
>