Hej Lise
Her er min opskrift :
Keftedes
Græske Frikadeller
Keftedes er Grækernes svar på vores danske frikadeller.
2 skiver franskbrød
1/2 kop mælk
1 stort løg
750 gram hakket (okse/lamme) kød
2 æg
1 1/2 spsk. hakket persille
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
100 gram revet Parmesan ost
Salt, peber og oregano
1 kop mel
Olivenolie til stegning
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og
hak det fint. Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1
spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver til
en smidig fars. Lad farsen hvile tildækket i 30 min. Form derefter farsen
til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle - vend dem i
mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat gennemstegte, men stadig
bløde og saftige indeni. Server dem gloende varme med Ovnstegte Kartofler,
Tzatziki og et godt brød.
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end