Hvis du laver det, kommer jeg forbi !
/Kai
"Karsten H. Larsen" <kmhl@nospammail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f2946a2$0$76099$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Græsk Pitta med to tt er ikke det samme som de almindelig kendte pitabrød.
> Det er et pandekagelignede brød som vist nok først bliver bagt og så kan
> fryses ned. Det bliver hurtigt stegt i olie når man skal bruge det og
> almindeligvis brugt som brød omkring gyros. Saganaki er en forret. Det er
en
> paneret ost stegt i olie serveret med citron. Der findes også en variant
af
> flydende ost med muslinger eller rejer, men det er den første jeg
eftersøger
> selvom osten selvfølgelig kan være den samme. Jeg kan varmt anbefale både
> gyrosen og saganakien næste gang du skal til Grækenland.
>
> Mvh
>
> Karsten
>
> Gyros i pittabrød.
http://papacristo.com/Gyros.jpg
> Saganaki:
>
http://www.tasteline.com/document/files/europa_grek_saganaki222.jpg
>
>
> "Pedersen" <norling@mail.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f2935f1$0$32542$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Hvad er der specielt ved græsk pitabrød, jeg har aldrig fået serveret
> > pitabrød i Grækenland,hvor jeg har været ca.15 gange, osten kender jeg
> > heller ikke.
> > Er du sikker på at det er Græsk??
>
>