/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvirdløgssmør
Fra : Ninna Sørensen


Dato : 29-07-03 11:08

Hej gruppe...

Er der nogen herinde som ligger inde med en god opskrift på hvidløgssmør,
til at smøre på nogle små alm. flûtes?

/Ninna



 
 
Klaus Alexander Seis~ (29-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 29-07-03 11:09

Ninna Sørensen skrev:

> Er der nogen herinde som ligger inde med en god opskrift på
> hvidløgssmør, til at smøre på nogle små alm. flûtes?

Jeg plejer at bruge smør + presset hvidløg + citronsaft.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Padmé Amidala (29-07-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 29-07-03 11:16

En masse presset hvidløg, friskkværnet peber og en masse persille..

VH
Padmé Amidala


"Ninna Sørensen" <stump@crax.dk> wrote in message
news:3f2646ca$0$32447$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej gruppe...
>
> Er der nogen herinde som ligger inde med en god opskrift på hvidløgssmør,
> til at smøre på nogle små alm. flûtes?
>
> /Ninna
>
>



kim rasmussen (29-07-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 29-07-03 13:16

hej Ninna

Jeg gør ligesom Padme´,men en god variant der ikke er så fed er som flg:

1 ds. flåede hakkede tomater
1 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. basilikum
6 spsk olivenolie .
2-5 fed hvidløg finthakket eller knust
Salt og friskkværnet peber


Tomater,krydderier ,hvidløg og olie blandes godt med en gaffel og
smages til med salt og peber.

Engangsflutene skæres igennem og lægges på rist eller i
bradepande ,tomatmassen kommes ovenpå og der drysses med mozzarella eller
parmasan ost.Og de gratineres i ovnen i ca 10 minutter



--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet


begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end


Rikke Mors (30-07-2003)
Kommentar
Fra : Rikke Mors


Dato : 30-07-03 08:41

kim rasmussen wrote:

>
> Engangsflutene skæres igennem og lægges på rist eller i
> bradepande ,tomatmassen kommes ovenpå og der drysses med mozzarella eller
> parmasan ost.Og de gratineres i ovnen i ca 10 minutter
>
>
>
>
Undskyld, men hvad er engangsflutes!! Her hos os spiser vi aldrig maden
mere end én gang.
Rikke Mors


Felix (29-07-2003)
Kommentar
Fra : Felix


Dato : 29-07-03 13:30

On Tue, 29 Jul 2003 12:16:03 +0200, Padmé Amidala wrote:

>En masse presset hvidløg, friskkværnet peber og en masse persille..

Jo, vi er alle forskellige. Det er dejligt med lidt inspiration
til nye eksperimenter. Min favorit er lidt blidere:

pr. 25 gram smør tilsættes et mellemstort, presset fed hvidløg
[1], hakket persile til det ser smukt ud (rigeligt, men ikke helt
grønt) og et lille nip havsalt.

Næste gang vil jeg prøve med lidt citronsaft oveni.


m. v. h.

[1] Den bedste hvidløgspresser købes hos Ikea til kr. 30,-
Den er bare (næsten) *perfekt*
http://www.fi.dk/test/koekkengrej/hvidloegspressere/

Svend Andersen (29-07-2003)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 29-07-03 14:52

"kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> writes:
>hej Ninna
>
>Jeg gør ligesom Padme´,men en god variant der ikke er så fed er som flg:
>
> 1 ds. flåede hakkede tomater
> 1 tsk. tørret oregano
> 1/2 tsk. basilikum
> 6 spsk olivenolie .
> 2-5 fed hvidløg finthakket eller knust
> Salt og friskkværnet peber

Hvad har ovenstående med hvidløgssmør at gøre ????

Svend A


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste