Hey
hvis jeg havde sådan et kalkunbryst, var jeg ikke i tvivl om det skulle i
weberen...
1. måde :
man kunne skære nogle riller i toppen af den og putte lidt bacon/spæk ned i
sammen med diverse krydderier man kan lide.. oregano / timian sytens jeg
altid er godt evt hvidløg...
2. måde :
Lave en marinade af :
Brunt farin ca. 2-3 spiseske
1-2 teske fuld sennep
en del tomat purre / ketcup
massere af oregano / timian
noget salt / peber
evt paprika / barbeque
man kan putte et par presset hvidløg i
en lille slat olie
Evt. noget cirtronsaft...
så lade brystet ligge i den marinade en dags tid... husk og vende det ...
jeg plejer ikke at putte meget olie i marinaden da den så skiller, så den
bliver lidt tyk.. men så løber det ikke af....
her i grilltiden har jeg en gammel ketchup bøtte i køleskabet med marinaden
i... hvis man lige skulle grille nogle kotteletter eller noget....
det var mine råd ((:
--
Mvh Kasper
Tjek Elektronik Chatten på ->
http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Ruth Nielsen" <elena@io.dk> wrote in message
news:bg2rsf$jt9$1@news.cybercity.dk...
>
> Jeg har fået kalkunbryst serveret som en hel steg, man skar i skiver. Det
er
> vist også meget brugt nu - MEN, er der nogen der har en god ide til
hvordan
> man krydrer det fine kalkunkød som jo har en meget neutral smag?
>
> Hilsen Ruth
>
>