/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Broccoli salat
Fra : Ruth Nielsen


Dato : 28-07-03 10:51


Een af mine bekendte vil meget gerne servere broccolisalat i forbindelse med
en buffet med oksefilet og kalkunbryst m.m. Men vi har ikke den rigtige
opskrift
på den broccolisalat, som skulle være så populær for tiden. Ved kun at det
er
noget med bittesmå broccolihoveder, pinjekerner - og hvad er det så der mere
skal i???

Ruth



 
 
Klaus Alexander Seis~ (28-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 28-07-03 11:25

Ruth Nielsen skrev:

> Men vi har ikke den rigtige opskrift på den broccolisalat, som
> skulle være så populær for tiden. Ved kun at det er noget med
> bittesmå broccolihoveder, pinjekerner - og hvad er det så der
> mere skal i?

Jeg plejer at lave en dressing af majonæse, cremefraiche, citronsaft,
hvidløg og citronpeber, som jeg smager til med salt og lidt sukker
eller sødemiddel.

Dressingen kommer jeg på dampede broccolibuketter, og strør dernæst
finthakket rødløg, stegt bacon i småstykker og ristede mandelflager
over.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Ruth Nielsen (28-07-2003)
Kommentar
Fra : Ruth Nielsen


Dato : 28-07-03 18:28


"Klaus Alexander Seistrup" skrev i en meddelelse
> Ruth Nielsen skrev:
>
> > Men vi har ikke den rigtige opskrift på den broccolisalat, som
> > skulle være så populær for tiden. Ved kun at det er noget med
> > bittesmå broccolihoveder, pinjekerner - og hvad er det så der
> > mere skal i?
>
> Jeg plejer at lave en dressing af majonæse, cremefraiche, citronsaft,
> hvidløg og citronpeber, som jeg smager til med salt og lidt sukker
> eller sødemiddel.
>
> Dressingen kommer jeg på dampede broccolibuketter, og strør dernæst
> finthakket rødløg, stegt bacon i småstykker og ristede mandelflager
> over.

Ah, godt du skrev 'dampede' broccolibuketter. Jeg smagte en færdigkøbt
broccolisalat forleden dag. De små buketter var lidt i retning af klumper af
sammenpresset vat.

Og rødløgene var een af de ingredienser jeg ikke huskede.

Jeg siger mange tak

Hilsen Ruth



Klaus Alexander Seis~ (28-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 28-07-03 20:16

Ruth Nielsen skrev:

> Ah, godt du skrev 'dampede' broccolibuketter. Jeg smagte en
> færdigkøbt broccolisalat forleden dag. De små buketter var
> lidt i retning af klumper af sammenpresset vat.

Puhbad.

For at være mere præcis, så nuker jeg broccolien i mikrobølgeovnen:
Jeg deler broccolihovedet i passende buketter, lægger dem i en mikro-
bølgefast skål og kommer nogle spiseskefulde vand ved. Låg på og så
fuld kraft i et par minutter. De bliver meget flot grønne, og der er
stadig bid i.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

-V- (28-07-2003)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 28-07-03 22:30

Klaus Alexander Seistrup wrote:
> For at være mere præcis, så nuker jeg broccolien i mikrobølgeovnen:
> Jeg deler broccolihovedet i passende buketter, lægger dem i en mikro-
> bølgefast skål og kommer nogle spiseskefulde vand ved. Låg på og så
> fuld kraft i et par minutter. De bliver meget flot grønne, og der er
> stadig bid i.

Good thinking, dude.

Udmærket metode.




-V-



sune vuorela (28-07-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 28-07-03 11:34

En der kalder sig "Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev:


>
>Een af mine bekendte vil meget gerne servere broccolisalat i forbindelse med
>en buffet med oksefilet og kalkunbryst m.m. Men vi har ikke den rigtige
>opskrift
>på den broccolisalat, som skulle være så populær for tiden. Ved kun at det
>er
>noget med bittesmå broccolihoveder, pinjekerner - og hvad er det så der mere
>skal i???

Bacontern - masser af bacontern
rødløg i tern
Rosiner
en dressing af olie/eddike/sukker

Rødløg og rosiner kan undlades - sukker kan udskiftes med
sødemiddel...

--
Sune

Ruth Nielsen (28-07-2003)
Kommentar
Fra : Ruth Nielsen


Dato : 28-07-03 18:31


"sune vuorela" skrev i en meddelelse
> En der kalder sig "Ruth Nielsen" skrev:


> Bacontern - masser af bacontern
> rødløg i tern
> Rosiner
> en dressing af olie/eddike/sukker
>
> Rødløg og rosiner kan undlades - sukker kan udskiftes med
> sødemiddel...

Ja, der skulle jo også bacon i - jamen så har jeg da den komplette opskrift
som blev væk.

I skal have tusind tak

Ruth



hedegaard (28-07-2003)
Kommentar
Fra : hedegaard


Dato : 28-07-03 19:13

Vi plejer at lave den med miraclewhip (vi bruger den lette udgave), der
røres med et par spsk rød balsamico og smages til med sødemiddel eller
sukker.
Den rå broccoli plukkes i buketter, rødløg hakkes fint - det blandes i
dressingen med et par håndfulde solsikkekerner og rosiner (efter smag). Lige
inden servering kommer vi masser af sprødstegte bacontern i. MUMS!

MVH Tina



Lillian (29-07-2003)
Kommentar
Fra : Lillian


Dato : 29-07-03 21:40

På følgende link er der flere variationer på broccoli salat
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/cat23.html

">
> Een af mine bekendte vil meget gerne servere broccolisalat i forbindelse
med
> en buffet med oksefilet og kalkunbryst m.m. Men vi har ikke den rigtige
> opskrift
> på den broccolisalat, som skulle være så populær for tiden. Ved kun at det
> er
> noget med bittesmå broccolihoveder, pinjekerner - og hvad er det så der
mere
> skal i???
>
> Ruth
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste