Hej Lars
Her er et par gode dressinger :
Hvidløgsdressing med parmasan:
3 små fed hvidløg, pressede
2 æggeblommer (evt. past. )
ca 1/2 dl olivenolie
1 tsk worcestersauce
3 spsk citronsaft
ca 60 gram revet parmasan
Æggeblommer og hvidløg piskes godt sammen med en håndmixer,brug
en stor salatskål,olien tilsættes i en meget tynd stråle
Pisk grundigt til dressingen tykner.Rør Worcestersauce i
dressingen og pisk så den resterende olie i dressingen sammen med citronsaft
og revet parmasan.
-- -------------------------------------------------
Denne dressing kan også bruges som marinade
Frisk hakkede krydderurter (basilikum,timian,oregano purløg
eller rosmarin )
1/4 dl soya
1 dl. olivenolie
3 spsk. balsamico
frisk kværnet peber
Saften af 2 citroner
Hvidløg efter smag
Bland alle ingredienserne .
Bland alle ingredienserne .
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end