|
| Masser af safron...! Fra : Thomas Hjort |
Dato : 13-07-03 19:27 |
|
Da min mormor skulle på plejehjem skulle hun af med næsten alt i
lejligheden. Jeg gik igang med at tage hvad jeg kunne bruge i køkkenet. Og
jeg fandt masser af safron. Dels safron i lukkede forsejlede kryderiglas,
dels en stor krukke som var næsten halvt fyldt med safron.
Så er spørgsmålet; det er jo tørret så det kan vel holde sig?
Og findes der 'uægte' safron eller kan man regne med at det er iorden. Det
ligner nøjagtigt det man kan købe i mikropakker i butikkerne.
Og nogen der kender andre opskrifter end fiskesuppe hvori man bruger safron,
for nu skal jeg til at frådse ;)
Og endelig, jeg har brugt safron en enkelt gang i suppe og det giver jo en
god farve, men skal det ikke finthakkes? Fordi selve trådene synes ikke at
opløse sig.
Mvh Thomas
| |
Padmé Amidala (13-07-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 13-07-03 21:05 |
|
Det var ikke min mening, at svare dig privat.. Sorry..
VH
Padmé Amidala
| |
Thomas Hjort (13-07-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Hjort |
Dato : 13-07-03 22:09 |
|
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:bes88u$29id$1@news.cybercity.dk...
> Da min mormor skulle på plejehjem skulle hun af med næsten alt i
> lejligheden. Jeg gik igang med at tage hvad jeg kunne bruge i køkkenet. Og
> jeg fandt masser af safron. Dels safron i lukkede forsejlede kryderiglas,
> dels en stor krukke som var næsten halvt fyldt med safron.
>
> Så er spørgsmålet; det er jo tørret så det kan vel holde sig?
>
> Og findes der 'uægte' safron eller kan man regne med at det er iorden. Det
> ligner nøjagtigt det man kan købe i mikropakker i butikkerne.
>
> Og nogen der kender andre opskrifter end fiskesuppe hvori man bruger
safron,
> for nu skal jeg til at frådse ;)
>
> Og endelig, jeg har brugt safron en enkelt gang i suppe og det giver jo en
> god farve, men skal det ikke finthakkes? Fordi selve trådene synes ikke at
> opløse sig.
EEEhhhh alt på nul. Det hedder ikke safron, men safran, sorry.
| |
|
|