|
| Tysk morgenbrød Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 10-07-03 09:04 |
|
Hej
Efter at være vendt hjem fra det tyske savner jeg gevaldigt deres
morgenbrød. Altså dem der er helt runde og medet kryds eller en
stjerne skåret i toppen. Der er mere brød i dem, end der er i de
danske rundstykker, og de er knap så sprøde, men de er meget bedre.
Jeg har aldrig set det hos en dansk bager, men kan de ikke fåes et
eller andet sted, helst i Århus?
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Niels Jacobsen (10-07-2003)
| Kommentar Fra : Niels Jacobsen |
Dato : 10-07-03 09:10 |
|
Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote:
> Hej
>
> Efter at være vendt hjem fra det tyske savner jeg gevaldigt deres
> morgenbrød. Altså dem der er helt runde og medet kryds eller en
> stjerne skåret i toppen. Der er mere brød i dem, end der er i de
> danske rundstykker, og de er knap så sprøde, men de er meget bedre.
> Jeg har aldrig set det hos en dansk bager, men kan de ikke fåes et
> eller andet sted, helst i Århus?
Har du prøvet de frosne rundstykker fra Aldi?
M.v.h
Niels
| |
Kasper Damkjær (10-07-2003)
| Kommentar Fra : Kasper Damkjær |
Dato : 10-07-03 09:31 |
|
Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote in
news:u1xwy4xlr.fsf@trinekc.dk:
> Efter at være vendt hjem fra det tyske savner jeg gevaldigt deres
> morgenbrød. Altså dem der er helt runde og medet kryds eller en
> stjerne skåret i toppen. Der er mere brød i dem, end der er i de
> danske rundstykker, og de er knap så sprøde, men de er meget bedre.
> Jeg har aldrig set det hos en dansk bager, men kan de ikke fåes et
> eller andet sted, helst i Århus?
ALTA har noget frostbrød, der hedder 'morgenstjerner' hvilket minder om din
beskrivelse. Hatting har ligeledes deres økologiske møllehjul, der også
passer på beskrivelsen.
--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/
| |
Michael (10-07-2003)
| Kommentar Fra : Michael |
Dato : 10-07-03 17:43 |
|
Jeg syntes også morgenmaden i budapest var pragtful. Men måske det er
ferie-følelserne som spiller en et puds.
*Michael
"Kasper Damkjær" <usenet@damkjaer.net> wrote in message
news:Xns93B46AEC02C9Dspamtrapdamkjaernet@194.255.237.231...
> Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote in
> news:u1xwy4xlr.fsf@trinekc.dk:
>
> > Efter at være vendt hjem fra det tyske savner jeg gevaldigt deres
> > morgenbrød. Altså dem der er helt runde og medet kryds eller en
> > stjerne skåret i toppen. Der er mere brød i dem, end der er i de
> > danske rundstykker, og de er knap så sprøde, men de er meget bedre.
> > Jeg har aldrig set det hos en dansk bager, men kan de ikke fåes et
> > eller andet sted, helst i Århus?
>
> ALTA har noget frostbrød, der hedder 'morgenstjerner' hvilket minder om
din
> beskrivelse. Hatting har ligeledes deres økologiske møllehjul, der også
> passer på beskrivelsen.
>
>
> --
> Kasper Damkjær
> http://damkjaer.net/
| |
Jette (10-07-2003)
| Kommentar Fra : Jette |
Dato : 10-07-03 11:28 |
|
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u1xwy4xlr.fsf@trinekc.dk...
>>
Ja, jeg savner også det tyske morgenbrød. I Berlin fik vi
Verdensmesterstykker. Det var rundstykker med birkes ovenpå og i bunden
solsikkekerner. De var sådan lidt grove i det. uhmmmmmmmmmm. Mit spørgsmål
går så på hvorfor det danske brød skal være så elendigt og det tyske så
godt? Er det melet, surdejen, tiden, håndelaget eller?? Nu vil en masse
danske bagere fare til tasterne og prise det danske brød, men jeg synes det
er elendigt. Jeg går hvert fald hellere i Rema 1000 og køber frosne (tyske)
håndværkere end går til vores håndværksbager - og det er ikke på grund af
prisen! v.h. Jette
| |
Coffea ramosa (10-07-2003)
| Kommentar Fra : Coffea ramosa |
Dato : 10-07-03 13:10 |
|
> Ja, jeg savner også det tyske morgenbrød. I Berlin fik vi
> Verdensmesterstykker. Det var rundstykker med birkes ovenpå og i bunden
> solsikkekerner. De var sådan lidt grove i det. uhmmmmmmmmmm. Mit spørgsmål
> går så på hvorfor det danske brød skal være så elendigt og det tyske så
> godt? Er det melet, surdejen, tiden, håndelaget eller?? Nu vil en masse
> danske bagere fare til tasterne og prise det danske brød, men jeg synes
det
> er elendigt. Jeg går hvert fald hellere i Rema 1000 og køber frosne
(tyske)
> håndværkere end går til vores håndværksbager - og det er ikke på grund af
> prisen! v.h. Jette
I Herning er for nylig åbnet en forretning som hedder "Brødets Hus". De
laver brød af udsøgt kvalitet, hvor kim'en ikke er frasorteret.
Men ja, dansk brød er virkelig dårligt. Lige så dårligt som "Jeg bærer selv
mit brød" reklamen...
| |
Michael (11-07-2003)
| Kommentar Fra : Michael |
Dato : 11-07-03 15:09 |
|
> Men ja, dansk brød er virkelig dårligt. Lige så dårligt som "Jeg bærer
selv
> mit brød" reklamen...
>
Nej så dårligt kan brød ikke blive. Medmindre man putter lysstofrør i
*Michael
| |
Mikkel Clausen (11-07-2003)
| Kommentar Fra : Mikkel Clausen |
Dato : 11-07-03 15:34 |
|
"Michael" <micnielsen@headermail.com> skrev i en meddelelse
news:3f0ec4a3$0$24639$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Men ja, dansk brød er virkelig dårligt. Lige så dårligt som "Jeg bærer
> selv
> > mit brød" reklamen...
> >
Der findes ganske vist ildsjæle der bager ordenligt brød - f.eks. Baguette i
Odense (mums)
Tjek evt: www.broedetsbaand.dk og se om der er en bager i nærheden af dig.
Ellers så bag det selv...
/MC
| |
anders lehmann (12-07-2003)
| Kommentar Fra : anders lehmann |
Dato : 12-07-03 17:19 |
|
morgenstjerner fra meckelberger, ville være mit bedste bud, de er bedre og
billigere end hattings. ligger i en grøn pose
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u1xwy4xlr.fsf@trinekc.dk...
> Hej
>
> Efter at være vendt hjem fra det tyske savner jeg gevaldigt deres
> morgenbrød. Altså dem der er helt runde og medet kryds eller en
> stjerne skåret i toppen. Der er mere brød i dem, end der er i de
> danske rundstykker, og de er knap så sprøde, men de er meget bedre.
> Jeg har aldrig set det hos en dansk bager, men kan de ikke fåes et
> eller andet sted, helst i Århus?
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
> http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
> http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
|
|