"Kim Jensen" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:3f07e06d$0$83056$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev i en meddelelse
> news:be8mko$1k8t$1@news.cybercity.dk...
> SNIP
> > Hvis jeg ser i en opskrift at der skal brun farin i den, il jeg bestemt
> ikke
> > blande
> > hvidt sukker i. Fainen har jo en helt helt anden konsistens, som passer
> til
> > f.eks.
> > brunsvigere og i de krydderiager, hvor der skal bruges farin på grund af
> den
> > mere krydrede smag, ville det være synd at blande hvidt sukker i.
> >
> > Ruth
> >
> >
> Det var nu også lysfarin som skulle bruges og ikke brunfarin. Så ideen med
> sukker i den brunefarin er måske ikke så tosset endda.
På
http://www.dansukker.com/dansukker.asp?sprak=2 har jeg lige fundet
følgende:
"Spørsmål
Jeg har en opskrift hvor man skal bruge lys farin, det findes
ikke hvad gør jeg?
Svar
Bland 120 g brun farin med 380 g sukker så har du 500 g lys farin."
Tina