/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Åben flaske vin - hvor længe må den stå?
Fra : newsfan


Dato : 02-07-03 14:58

Det var bare det jeg ville høre -
om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)

nf



 
 
Krabsen (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Krabsen


Dato : 02-07-03 16:11

Fra to timer til en halv dags tid - eller et par dage, hvis du sætter den i
køleskabet

Spøg til side - det kommer helt an på, hvad det er for en vin. Gamle støvede
basser holder ofte blot et par timer efter åbning, mens unge, friske,
syreholdige børster ofte kan klare et par dage uden problemer - måske endda
bliver lidt blidere af det.

Bliver den for gammel, så er der dømt kødsovs


mvh
Krabsen






"newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> Det var bare det jeg ville høre -
> om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
>
> nf
>
>



newsfan (02-07-2003)
Kommentar
Fra : newsfan


Dato : 02-07-03 16:34

He,
Tak skal du have.... jeg kan nok ikke bruge den til noge mere,
da den har stået i et par uger nu.

nf


"Krabsen" <news@krabsen.dk> wrote in message news:bdusms$6d9$1@sunsite.dk...
> Fra to timer til en halv dags tid - eller et par dage, hvis du sætter den
i
> køleskabet
>
> Spøg til side - det kommer helt an på, hvad det er for en vin. Gamle
støvede
> basser holder ofte blot et par timer efter åbning, mens unge, friske,
> syreholdige børster ofte kan klare et par dage uden problemer - måske
endda
> bliver lidt blidere af det.
>
> Bliver den for gammel, så er der dømt kødsovs
>
>
> mvh
> Krabsen
>
>
>
>
>
>
> "newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> > Det var bare det jeg ville høre -
> > om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> > stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
> >
> > nf
> >
> >
>
>



Kasper Damkjær (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper Damkjær


Dato : 02-07-03 18:12

"newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> wrote in
news:bduu11$gr3$1@sunsite.dk:

> Tak skal du have.... jeg kan nok ikke bruge den til noge mere,
> da den har stået i et par uger nu.

Lad den blive på bordet - et par uger mere så har du rødvinseddike :)

(Jeg tænker straks på det klassiske PC-spil "Day of the Tentacle" :))


--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/

Abildgaard 3140 (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 02-07-03 17:00

"newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> Det var bare det jeg ville høre -
> om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)


20 minutter.

--

|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'



Steen Jakobsen (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 02-07-03 19:06


"newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> Det var bare det jeg ville høre -
> om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
>
> nf


Var det ikke en ide bare at smage på den?
Vi gør det i dagevis med hverdagsvin.

Hilsen Steen.


>



Carsten Finn Rasmuss~ (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 02-07-03 20:00

newsfan wrote:
> Det var bare det jeg ville høre -
> om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
>
> nf

Til maden er færdig...

--
Carsten (3600)
HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



Anders (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 02-07-03 20:23


"newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> Det var bare det jeg ville høre -
> om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
>
> nf
>
>

Ligeså længe du synes den kan drikkes

Anders



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408939
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste