He,
Tak skal du have.... jeg kan nok ikke bruge den til noge mere,
da den har stået i et par uger nu.
nf
"Krabsen" <news@krabsen.dk> wrote in message news:bdusms$6d9$1@sunsite.dk...
> Fra to timer til en halv dags tid - eller et par dage, hvis du sætter den
i
> køleskabet
>
> Spøg til side - det kommer helt an på, hvad det er for en vin. Gamle
støvede
> basser holder ofte blot et par timer efter åbning, mens unge, friske,
> syreholdige børster ofte kan klare et par dage uden problemer - måske
endda
> bliver lidt blidere af det.
>
> Bliver den for gammel, så er der dømt kødsovs
>
>
> mvh
> Krabsen
>
>
>
>
>
>
> "newsfan" <farmer_joe41@REMOVEMEhotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:bduoe3$49$1@sunsite.dk...
> > Det var bare det jeg ville høre -
> > om der er nogle grænser for hvor længe en åben flaske vin må
> > stå på køkkenbordet med en prop i (før den er udrikkelig?)
> >
> > nf
> >
> >
>
>