|
| Amerikansk mål og vægt? Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 27-06-03 18:42 |
|
Jeg sidder med en pakke Aunt Jemima Pancake Mix, som jeg skal have i brug i
morgen.
Så er det, der står:
1 cup mix (dry measure) + 3/4 cup milk (liquid measure) + 1 tbs oil + 1 egg.
Hvor meget er '1 cup' - og er der forskel på 'dry measure' og 'liquid
measure'?
Dikte
| |
Thomas Wesley Hinton (27-06-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Wesley Hinton |
Dato : 27-06-03 23:18 |
|
"Benedikte Brisson" <hej@danmark.invalid> skrev i en meddelelse
news:bdhvja$atp$1@sunsite.dk...
> Jeg sidder med en pakke Aunt Jemima Pancake Mix, som jeg skal have i brug
i
> morgen.
Nåja, så længe det ikke er Onkel Tom pandekager.
(ikke en vits). (ok, lidt sarkarstisk).
| |
Klaus Alexander Seis~ (27-06-2003)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 27-06-03 23:21 |
|
Benedikte Brisson skrev:
> Hvor meget er '1 cup' - og er der forskel på 'dry measure' og
> 'liquid measure'?
Hm, 1 cup svarer til 8 fl.oz. a 29,57353 mL, eller i alt 236,58824 mL.
Måske svarer en "tør" cup til 8 tørre unser a 28,345923 g, eller i alt
226,796184 g?
// Klaus
--
><> unselfish actions pay back better
| |
Martin Seebach (28-06-2003)
| Kommentar Fra : Martin Seebach |
Dato : 28-06-03 00:15 |
|
Benedikte Brisson wrote:
> Jeg sidder med en pakke Aunt Jemima Pancake Mix, som jeg skal have i brug i
> morgen.
>
> Så er det, der står:
> 1 cup mix (dry measure) + 3/4 cup milk (liquid measure) + 1 tbs oil + 1 egg.
>
> Hvor meget er '1 cup' - og er der forskel på 'dry measure' og 'liquid
> measure'?
Når jeg har lavet selv samme pandekager har 2,5 dl pr cup (både våd og
tør) fungeret fint.
| |
Benedikte Brisson (28-06-2003)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 28-06-03 00:53 |
|
Tak for svar - jeg satser på en lille kvart liter vådt og tørt og glæder mig
til pandekagerne i morgen tidlig
Dikte
| |
Susanne (28-06-2003)
| Kommentar Fra : Susanne |
Dato : 28-06-03 16:36 |
|
Til en anden gang:
Søg på conversion + recipe på google og der kommer et hav af sider frem -
nogle kan selv kalkulere om fra den ene enhed til den anden, ved andre skal
man selv gøre det, men det er alligevel rimelig overskueligt.
De er alle lidt forskellige i udformning, men basalt kan du altså bruge
opskrifter fra både USA, Australien og UK på denne måde.
vh.
Susanne.
| |
|
|