"Pia J" <ngspam@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3f17ef2c$0$252$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
Hej,
> > Men jeg bruger Canderel, og synes det er virkelig godt,
> > slet ikke som Sød, som jeg ikke bryder mig om - sikkert
> > fordi jeg ikke skal bruge det i hverken bagning eller kaffe/te
> > - men alene som "drys" på f.eks. mine havregryn.
>
> Hvor køber du dette produkt (har nemlig ikke hørt om det før)? Hvad er det
> lavet af?
Jeg køber det i Matas, kan ikke lige huske prisen (der går
ret længe imellem, da jeg ikke bruger ret meget sukker).
Der står følgende på bøtten:
Enkelt at dosere: Canderel anvendes præcis som sukker. En tsk
Canderel søder lige så meget som en tsk sukker. 50 g. sukker
modsvarer 0,6 dl Canderel. Lækre opskrifter på gode retter og
bagværk finder du i vores opskriftsamlinger som kan bestilles
hos os eller på vores hjemmeside:
www.canderel.se
Kalorier: Canderel smager som sukker, men indeholder kun
1/10 af kalorierne som findes i almindeligt sukker:
1 dl sukker = 1470 kj / 352 kcal
1 dl. Canderel indeholder 154 kj / 37 kcal
Ingredienser:
maltodextrin 97%
aspartam* 3%
Næringsindhold pr. 100 gr.:
Energi 384 kcal (1632 kj)
93,1 gr. kulhydrater
2,9 gr. protein og intet fedt
*sødemiddel med aspartam indeholder en kilde til phenylalanin.
-----------------
Bøtten indeholder 75 gr. og det svarer nok til omkring 1 kg.
sukker i fylde. Og selvom jeg har haft denne her i måneder
har jeg endnu kun brugt omkring 1/4..
Jeg vil lige fortælle, at jeg aldrig selv har været på deres hjemme-
side, og ikke kan komme det nu (aner ikke om browseren absolut
skal drille, eller om deres side er nede).
Selv mine børn kan lide det (ja, de skal partout smage hvad mor
har *S*).
Det har en "pulveragtig" konsistens, og "smelter" lynhurtigt bare
det strøs på havregryn med mælk. Rent udseendesmæssigt
skulle jeg vænne mig til dette pulveriserede look.
mange hilsner
nusle