Peter Westh wrote:
>
> Vi er vant til at spise mange bælgfrugter. Ifølge min kærestes konsulent, må
> hun kun spise bælgfrugter tre gange om ugen, idet bælgfrugter kan erstatte
> okse, svine eller lammekød (som man jo må få 3 gange).
>
Korrekt.
> Hvordan kan det egentlig være? Hvorfor kan man ikke erstatte kylling, kalkun
> og andet lyst, magert kød med bælgfrugter? Der er jo ikke noget fedt i dem?
>
Jeg ved det ikke.
Du kan jo spørge på ddv's ideudvekslings-side (chatten). Men hold øje
med siden den dag du stiller spørgsmålet. Svarene kommer hulter til
pulter ind i hinanden, så det bliver lidt forvirrende når man ikke
holder ørerne stive.
> Det andet spørgsmål drejer sig om ost. Min kæreste kan ikke fordrage ost,
> ikke engang fromage frais. Derfor veksler hun nu mellem æg og
> morgenmadsprodukter om morgenen, men det er lidt irriterende, for så har hun
> ingen æg til at bruge i kager, afstensmad osv. Så hvad gør man?
>
Har hun prøvet at putte 70g FromageFrais (sødet med SØD) ned fx 2 dl
ylette og så blande det rundt.
Så kan man ikke smage fromageFrais'en overhovedet IMO.
--
Med venlig hilsen Carsten Riis
Vær med til at redde liv ca. 4 gange om året
http://www.bloddonor.dk