"Abildgaard 3140" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3ef777ca$0$24690$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> WEBER er det mantra, som skråles overalt via reklamer og journalister, der
> ellers får penge for at vejlede upartisk.
>
> Kan det være sandt, at firmaet ikke har eller bør få reelle konkurrenter?
Der er garanteret ikke forskel i hvad en weber til 1000 kroner eller en
"noname" til 129 kan stege eller hvordan de virker.. De billige virker som
helt gode kopier af Weber, hvor de har fået det meste af designet med...
Forskellen ligger vel sagtens i materiale valg (Weber har en 10 års rust
garanti + deres maling ikke afgiver dampe) miljø rigtig forarbejdning m.m.
Herhjemme fik vi en Weber grill juleaften, og uha hvor den bliver brugt...
Langtidstegning er den bare perfekt til, kødet bliver bedre end det gør
vores ovn :)..
Et godt tip er at købe de dyre kul som måske koster 3-4 gange så meget som
de billige, men de er også meget bedre! De er varmere, de holder varmen
længere og de kan genbruges 2-3 gange. Alt det står også i Jan Glæsels Weber
Kogebog (eller hvad den hedder), men det troede vi ikke på da vi læste det,
og det var en fejl at min bror kom til at købe de dyre kul, men altså, de er
langt bedre.
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
Hvis man leger med tis,
brænder man i sengen!