"Klaus Alexander Seistrup" foreslog
>
> Jeg vil tro at du uden problemer kan benytte sambal oelek i stedet.
> Det burde du kunne få i ethvert større supermaked.
>
Der skal som minimum spidskommen i. Jeg saksede denne fra
www.altomkost.dk,
men er IKKE sikker på, at den holder.
125 g røde chilier uden kerner skåret i mindre stykker, 2-3 fed hvidløg, 1
tsk. hel spidskommen, 1 spsk. stødt koriander, 1/2 tsk. salt, ca. 3 spsk.
olie, 1 spsk. finthakket mynte
Blend/hak chili sammen med hvidløg, krydderier og salt. Spæd med olie til
det bliver en tyk pasta og tilsæt friskhakket mynte.
Hæld det i et lille glas og dæk overfladen med lidt olie. Skru låg på og
opbevar i køleskab. Holdbarhed i køleskab 2-3 dage.
Jeg har selv forsøgt mig med en lignende opskrift, og selv om resultatet
bestemt var spiseligt smagte det ikke det mindste tunesisk. Der en em af
kamel og truende løfter om snarligt medlemskab af RIF.
--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'