/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lasagne d'épinard au saumon
Fra : Martin Hammer


Dato : 15-06-03 00:00

Til de som endnu ikke tale fransk, som jeg selv, men som alligvel kan
lide god mad følger her en hjemmelavet opskrift på fiskelasagne med
laks, frisk spinat og skimmelost. Opskriften er til 5-6 prs.

- Lav en bechamelsovs af 1 ltr mælk og ca. 250 gr. ost.
- Damp 2 kg. frisk grovhakket spinat i olie og egen væde.
- Svits 2-3 løg til de er klare og tilsæt en håndfuld hakkede
hvidløgsfed. En bakke snittede champignon tilføjes, men de må ikke blive
slatne.
- Hav 600 - 1000 gr. ørred eller laks klar. Mængde og type efter smag,
og andre typer fisk kan muligvis også benyttes. Størrelsen af stykkerne
er ikke af betydning, da fisken let deles under udskæring.
- Ca. 300 gr. lasagneplader.
- Ca. 300 gr. skimmelost.

Lasagen opbygges lagvis med champignonfyldet nederst efterfulgt af laks
og slutteligt spinat. Hvert lag adskilles af bechamelsovs. Øverst
spinat, mere bechamelsovs og skiver af skimmelost, samt lidt rasp.

Bør serveres med tomatsalat med løg og rødvinseddike, samt brød.

Held og lykke
Martin Hammer

--
Martin Hammer
Aalborg
mahj0232@but.auc.dk


 
 
Morten Johansen (17-06-2003)
Kommentar
Fra : Morten Johansen


Dato : 17-06-03 08:48

Martin Hammer <mahj0232@but.auc.dk> wrote in message news:<bcg9e5$enf$1@sunsite.dk>...
> Til de som endnu ikke tale fransk, som jeg selv, men som alligvel kan
> lide god mad følger her en hjemmelavet opskrift på fiskelasagne med
> laks, frisk spinat og skimmelost. Opskriften er til 5-6 prs.
>
> - Lav en bechamelsovs af 1 ltr mælk og ca. 250 gr. ost.
> - Damp 2 kg. frisk grovhakket spinat i olie og egen væde.
> - Svits 2-3 løg til de er klare og tilsæt en håndfuld hakkede
> hvidløgsfed. En bakke snittede champignon tilføjes, men de må ikke blive
> slatne.
> - Hav 600 - 1000 gr. ørred eller laks klar. Mængde og type efter smag,
> og andre typer fisk kan muligvis også benyttes. Størrelsen af stykkerne
> er ikke af betydning, da fisken let deles under udskæring.
> - Ca. 300 gr. lasagneplader.
> - Ca. 300 gr. skimmelost.
>
> Lasagen opbygges lagvis med champignonfyldet nederst efterfulgt af laks
> og slutteligt spinat. Hvert lag adskilles af bechamelsovs. Øverst
> spinat, mere bechamelsovs og skiver af skimmelost, samt lidt rasp.
>
> Bør serveres med tomatsalat med løg og rødvinseddike, samt brød.
>
> Held og lykke
> Martin Hammer

Lyder lækkert! Må prøves!
Hvilken skimmelost er der gode erfaringer med?

mvh
Morten Johansen

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste