/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til laksesteaks
Fra : Lotte


Dato : 13-06-03 16:36

Imorgen Skal vi have laksesteaks. Planen er vi skal have nye kartofler
dertil. Hvad kan man ellers lave af tilbehør?


Hilsen Lotte

 
 
Trine Kornum Christi~ (13-06-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 13-06-03 17:46

lottejul@ofir.dk (Lotte) writes:

> Imorgen Skal vi have laksesteaks. Planen er vi skal have nye kartofler
> dertil. Hvad kan man ellers lave af tilbehør?

Hollandaisesovs og agurkesalat!

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Hans Chr. Vang (14-06-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 14-06-03 09:53

Kartoflerne kan du rense under vandhanen, skære over på begge led, og smide
i et ovnfast fad, og lave dem ovnbage i olivenolie og rosmarin. De bliver
dejlig sprøde udenpå, og lækkert bløde indeni.

HC

"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:u8ys6kjsc.fsf@trinekc.dk...
> lottejul@ofir.dk (Lotte) writes:
>
> > Imorgen Skal vi have laksesteaks. Planen er vi skal have nye kartofler
> > dertil. Hvad kan man ellers lave af tilbehør?
>
> Hollandaisesovs og agurkesalat!
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
> http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
> http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder



Dorte R.M. Hansen (14-06-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 14-06-03 10:05

On Sat, 14 Jun 2003 10:53:10 +0200, "Hans Chr. Vang"
<hcvang@coolcomics.dk> wrote:

>Kartoflerne kan du rense under vandhanen, skære over på begge led, og smide
>i et ovnfast fad, og lave dem ovnbage i olivenolie og rosmarin. De bliver
>dejlig sprøde udenpå, og lækkert bløde indeni.
>
Er det bare mig, der er en klovn, eller har nye kartofler det med at
brænde fast?

Jeg smører et ovnfast fad med olivenolie, smider kartoffelbåde heri,
krydrer med salt og peber, pensler med olivenolie tilsat paprika og så
ellers ca. 40 min. v./200 grader/varmluft.

Kartoflerne vender jeg ind imellem. Gamle kartofler bliver super - nye
kartofler brænder konstant fast. Begge dele smager godt på hver sin
måde, men...

Hjerteligst
Dorte


--
http://www.bornholm.nu
Debat

Martin Seebach (14-06-2003)
Kommentar
Fra : Martin Seebach


Dato : 14-06-03 19:24



Hans Chr. Vang wrote:
> Kartoflerne kan du rense under vandhanen, skære over på begge led, og smide
> i et ovnfast fad, og lave dem ovnbage i olivenolie og rosmarin. De bliver
> dejlig sprøde udenpå, og lækkert bløde indeni.
>
> HC

Bage nye kartofler? Du kætter! ;)

De skal koges så lidt som muligt i letsaltet vand og pyntes med persille.


Jørn Ibsen (14-06-2003)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 14-06-03 21:45

>
> De skal koges så lidt som muligt i letsaltet vand og pyntes med persille.

Nemlig. De skal akkurat dækkes med vand, ca. 2 spsk. salt pr. kg
kartøfler, og koges i 8 min.

Derefter trækker de videre i vandet ca. 10 min eller efter behag - så
bliver de faste og lækre.

Mvh. Ibsen




--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste