|
| Kalkunbryst/gasgrill Fra : Agelby |
Dato : 11-06-03 17:36 |
|
Vi har netop erhvervet vores første gasgrill med to brændere og er rene
novicer på dette felt.
Én af de første ting, der skal prøves er grillet kalkunbryst.....gode
forslag modtages gerne:
- hvad skal kernetemperaturen på sådan et kræ være?
- stærk varme/svag varme.....hvor længe?
- hvad er indirekte varme....er det ikke kun et fænomen, der knytter sig til
en kuglegrill?
- forslag til godt tilbehør?
V.h.
Mette og Henrik Agelby
| |
Thïngmand (12-06-2003)
| Kommentar Fra : Thïngmand |
Dato : 12-06-03 08:10 |
|
> - hvad skal kernetemperaturen på sådan et kræ være?
65 grader
> - stærk varme/svag varme.....hvor længe?
Tja, bare giv den god varme til den er 65 grader
> - hvad er indirekte varme....er det ikke kun et fænomen, der knytter sig
til
> en kuglegrill?
Hvis brænderen sidder lige nede under som en traditionel grill er det
direkte varme - vis der er mulighed for kun at tænde brænder uden om kødet
(og lukke låget) er det indirekte (altså ligeosm en alm. ovn) Har du
mulighed for det sidste er det den du skal bruge - ellers skal brystet på et
roterende grillspid
> - forslag til godt tilbehør?
Giv brystet nogle skiver bacon og server nye kartofler med paprikasauce og
frisk salat med parmasan
--
Med venlig hilsen
Michael Thingmand Henriksen
| |
Agelby (12-06-2003)
| Kommentar Fra : Agelby |
Dato : 12-06-03 21:01 |
|
Lyder spændende, Michael.....tak
Mette og Henrik Agelby
| |
|
|