/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dovne løg, grimme sild, spy, madsnobberi
Fra : Bo Warming


Dato : 07-06-03 17:52

Dovne løg, grimme sild, spy, madsnobberi



"Løg uden tårer" og bekvemt/dovent tilberedt er fx at plastposen med løg
gives max varme i mikrobølgeovnen, indtil du hører det første løg give
eksplosions-lyd pga indre kogning, og så slukkes.

Nårde nu bløde løg er kølige, klippes med stor saks een gang gennem hvert
løg vandret midtmellem top og rod, og de lægges til tørre, fx i solen.

Når man har lyst til den lækre snack, fx når man kommer forbi eller sammen
med rigtig mad, så tager man om løgskallen og holder tværsnittet mod munden
og udsuger hvert af de halve bløde løg, undtagen yderste 1-2 lag der er opad
skallen. Disse tørres videre og ved lejlighed kan man let pille det
evighedsholdbare hvide løg fra den brune knitrende skal, evt med hjælp af
saks.Tørre løg kan bruges til alt, evt steges brune med lidt olie, mel, salt
og citronsyre tilsat(som de stegte tørre løg der købes)

--------------

Sild og kun sild var slankekur for Bismarck, der havde alvorlig smertefuld
og eksem lidelse(neurasteni og trigeminus neuralgi)(, og silde-diæten
virkede afmagrende og mindskede smerte, skriver historikeren Taylor i sin
biografi om den tyske kansler.

Jeg køber frosne sildefiletter og med stor saks eller mine fortænder deler
jeg dem op i bekvemme bidder fx otte pr sild.

Jeg spreder dem på flad plastemballage og lægger i solen og småspiser af de
rå sild, når sulten.

Juli-måned hed hos vikingerne "orme-måneden" men allerede her i juni vil
spyfluer læge deres smukke, næringsrige hvide æg, som på under et døgn
bliver til maddiker,

De første dage er maddiker små og giver ikke dårlig smag, senere svag
syrlighed som jeg undgår.

Når jeg småspiser på vej forbi ormegaarden, kikker jeg efter hvor en flue
har lagt æg og bider det i mig - gratis æg oveni,

Men hvis mine søde små kæledyr nærmer sig en centimeter og kan give dårlig
smag, så ind i mikrobølgeovnen (eller fryseren) og så dør de og silden
smager lidt bedre af en hurtig opvarmning. Jeg lægger et par friske løg med
i mikrobølgeovnen som stopur, Når det plopper er temperaturen rigelig høj -
men hvis jeg husker det, tager jeg det ud, når jeg kan se at kæledyrene er
døde, altså allerede ved 60 grader, hvor fikseproteinerne (og
maddikeproteinerne)r er denatureret(koaguleret) og velsmagende.

Ligger sildebidderne spredt ud,eller der er god ventilation, kommer de ikke
til at fordærves og er man flere uger om at spise dem, så bliver de helt
tørre og evighedsholdbare. Harskning (som ikke giver vildt grim smag) er
ikke så slem, når de har været opvarmet til 60-100 grader, og optræder under
alle omstændigheder først efter ca ti dage..

-------------------



Sådan doven madlavning er ikke nævnt i kogebøger, som jo er for "snobbede"
(udvendigheds-fixerede) husmødre og mandlige wannabe-TV-kokke, der lægger
vægt på at servere et smukt måltid, som veninder kan blive misundelige på
eller finde sexet.

I årtusinder havde bondegårdene masser af arbejdere, der fik byggrød eller
anden sulevælling et par gange om dagen, og for at spare brændsel, var det
smart at tilberede til alle på een gang.

Det gav dejlig kontrol og prestige at være madmor (og evt ordstyrer sammen
med husbond) og chef for fællesspisningens kulturelle bånd.

Men idag er der ingen praktiske problemer i doven individuel smags-perfekt
spisning - udover at man let bliver for fed, hvilket dog kan tages som tegn
på, at man trives (og at gastronomisk kvalitet ikke er specielt kedelig.)

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Bjarke Bundgaard (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 08-06-03 13:27

Det lyder helt fantastisk spændende med de sild!!
Jeg er fuldstændigt enig. Maddiker er helt klart undervurderet indenfor
gastronomien... De kvinder der ikke vil scores med maddike-mad, er ikke værd
at score... Hvis vi - som de fleste - kan sætte pris på gærstammernes
ekskrementer i form af ethanol og kulsyre, kan vi vel også sætte pris på
flyernes fantastiske livscyklus.

Ja, det er da fascinerende at tænke på, at spyfluerne gider flyve flere
kilometer fra svinestalden for at lægge æg på min sildemad.

Lige et par tekniske spørgsmål:
1) Tygger du sildebidderne inden du spytter dem ud? Jeg tænkte at en omgang
amylase fra mundspyttet måske kunne fremskynde processen.
2) Har du tjek på hvor mange forskellige maddiker der kommer ved sådan en
'almindelig' eksponering af sildebidderne? Det kunne jo være sjovt at kunne
fortælle gæsterne hvad det er de spiser...
3) Har du prøvet at grave dine sild ned på en mødding...? Der skulle være så
meget spændende kryb dernede...
4) I stedet for at bruge mikrobølgeovn, kunne man så ikke bare ryge
sildebidderne over et brændende traktordæk eller flamingokasser...?
5) Har du erfaringer med at stoppe de bløde maddikefyldte sildebidder ned i
nogle lammetarme og hænge dem til tørre? Jeg er sikker på at man kunne få en
dejlig sildepostej ud af det... Blød og livlig.

Med venlig hilsen
Bjarke



Homer (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Homer


Dato : 08-06-03 13:50

Bjarke Bundgaard wrote:

[Et forsøg på omvendt psykologi mod Bo Warmings fækaliteter]

Det *er* prøvet før, Bjarke ... uden held. Ignorer ham dog.

--
Med venlig hilsen Homer.
After eating an entire bull, a mountain lion felt so good he started
roaring. He kept it up until a hunter came along and shot him...
The moral: When you're full of bull, keep your mouth shut.



Bjarke Bundgaard (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 08-06-03 14:25

Det vigtigst er dog er man har det sjovt... Jeg indrømmer blankt at Bo
Vammels vollapyk morede mig... Og det morede mig tilsvarende at skrive et
svar til hans fluepjat.

Jeg opfatter ikke Bo som en 'Troll' - for de fleste af hans indlæg er dog
indenfor rammerne af NG'en. Moesgaard er en trold - og ham undgår jeg...

Bjarke



Bo Warming (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-06-03 15:38

"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message
news:bbva2v$2o74$1@news.cybercity.dk...
> 2) Har du tjek på hvor mange forskellige maddiker der kommer ved sådan en
> 'almindelig' eksponering af sildebidderne? Det kunne jo være sjovt at
kunne
> fortælle gæsterne hvad det er de spiser...

Jeg kunne ikke drømme at servere resultater for min eneboer-dovenskab for
gæster.
Min samleverske fra Japan så de halvtørrede (endnu ikke maddikebefængte)
sildebidder i forgårs og bemærkede at det ville være luksus mad i Japan -
men vi spiser kun sammen, når hun laver maden.

> 3) Har du prøvet at grave dine sild ned på en mødding...? Der skulle være

> meget spændende kryb dernede...

Som jeg tydeligt skriver, så er det et uønsket biprodukt af
tørringsprocessen i visse måneder med disse orme, som oftest bliver spist
før de er ½ cm og aldrig smages. Analogien til gærcellers skønne
alkoholproduktion holder ikke

> 4) I stedet for at bruge mikrobølgeovn, kunne man så ikke bare ryge
> sildebidderne over et brændende traktordæk eller flamingokasser...?

Dovenskab gør mikrobølgeovn til en genial løsning

> 5) Har du erfaringer med at stoppe de bløde maddikefyldte sildebidder ned
i
> nogle lammetarme og hænge dem til tørre? Jeg er sikker på at man kunne få
en
> dejlig sildepostej ud af det... Blød og livlig.

Som nævt er der lidt syrlig smag ,. hvis man lar krabaterne blive nær 1 cm.
Det har jeg kun en gang gjort - men jeg spyttede ikke ud, jeg ville se om
det gav mavepine, og det gjorde det selvfølgelig ikke.

Da jeg var 10 år og der ikke var køleskabe i danske køkkener, snedkererede
min far en "iskasse" til at holde kød og mælk kolde om sommeren.
Men min mor så spy på kød, som hun lige havde spist af.
Hun slog op i Salomonsens Leksikon og læste at man kunne få kvalme af
det.(de har nok ment spisning af mange store maddiker)
Pligtskyldigst kastede hun op.
Vi andre var ikke så autoritetstro - vi havde intet bemærket og fik ikke
ubehag,.

Der går ofte mange timer fra æg er lagt, til det bliver levende, og i denne
tid kan man skubbe æg væk fra det fugtige kød/fisk med en knivspids og så
dør æggene tørringsdøden Og kan spises uden at det opdages.

Jeg tænkte straks på , om jeg kunne leve af de flinke æg-bringende fluers
gaver, men de er for kloge - når der ligger en klynge æg, så lægger nr to
flue ikke flere. Og vægt af æg er under en promille af vægten af sild, så
det er et blindspor.
Men la vær at bli skræmt, hvis de kun er små. Spis dem inden de blir store
og ildesmagende - det er det nemmeste

Ridepiger vil ikke spise hestekød. Det er lisså usagligt som at have fobi
mod orme der er under en vis grænse - i blommerne fra mit træ i haven, ved
jeg at når ormeår, skal de spises straks de falder ned - eller lægges i
fryseren så orm dør. Hvis ormen har levet længe og lortet en masse inde i
frugtkøddet, kan det smage lidt grimt.

Min historielærer på Metropolitanskolen fortalte om en rejse i Polen (ca
1955) hvor de skulle sove og spise på gæstgiveri, hvor der ikke var
eloplysning, og de nød en god moden ost.om spisebordet i bælgravende mørke
og værdsatte den eksotiske oplevelse overmåde.Virkelig noget at skrive hjem
om....
Næste dag så de at der var mere maddiker end der var ost(Lektor Steining
overdrev ofte). Hvis man beslutter at Carlsberg øl er bedst eller Polsk
Gammel Ole er bedst, så ER DET BEDST!

Volapyk er et sprog som esperanto. Var der noget uforståeligt i min
trådstart. Ulækkert for vanetænkere, måske - men volapyk-agtigt?



Lisbeth Jacobsen (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 08-06-03 16:11

"Bo Warming" <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev i en meddelelse
news:AIHEa.19334$DI.1831@fe04.atl2.webusenet.com...

> Jeg kunne ikke drømme at servere resultater for min eneboer-
> dovenskab for gæster.

Hvorfor ikke?

Mvh. Lisbeth



Bo Warming (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-06-03 16:59

"Lisbeth Jacobsen" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> wrote in message
news:3ee3523a$0$7084$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> > Jeg kunne ikke drømme at servere resultater for min eneboer-
> > dovenskab for gæster.
>
> Hvorfor ikke?

Fordi samfundet regeres af kvinder, der er MADSNOBBER
Som dyrker det udvendige, det æstetiske, det konforme, det opreklamerede

Hvis man prioriterede sund fornuft i mad+drikke så højt som sexfrigørelsen
(der klaredes på få århundreder) så kunne man nok få folk til at lægge deres
tabuer, fobier og andet snobberi fra sig.
Men det er ikke så vigtigt.
Vigtigere er nedenstående indsigt i hvad er overlevelsesnødvendig politik -
og det er ikke offtopic, for det starter med at BUKKEOPSKRIFTER VAR IKKE SÅ
VIGTIGE SOM ÅDSELSOPSKRIFTER
--------------------------
Aber(excl. muslimer) blev mennesker via ytringsfrihed

---------------------------

"Uden de fejltagelser, som ligger i moralens antagelser, ville mennesket
være forblevet et dyr.Nietzsche 1845-1900



"Krig er civilisationens far og mor. Heraklit, græsk tænker o. 600 før Kr.





Det begyndte i Afrika. Jungle blev savanne og vore forfædre gik i det høje
græs og fandt det smart at gå på to ben, så de kunne se over græsset, OG
HAVE STEN I HÆNDERNE, parat til at kaste overhånds(præcist og hårdt) mod
fjende eller rovdyr.

Gastronomer elsker at tro, at vi spiste vildt(jæger-samler-kultur), men du
fanger ikke mange hjorte ved stenkast. VI SPISTE ÅDSLER, som vi kunne stjæle
fra vildhunde og løver, ved at kaste sten på dem, når de havde nedlagt eller
fundet byttedyret.

Vor mave tåler salmonella så godt som nogen hyæne - det er et spørgsmål om
træning. Intet har nogensinde skabt infektion i min af uhygiejne trænede
mave. Vaccinationsprincippet.



Vindende stammer var dem, der kunne tale, så de kunne planlægge
omringelsesangreb med brug af kasteskyts, og hurtigt blev vi "vindere über
alles", og VÅBNENES FLUGT BLEV TIL TANKENS FLUGT.

Strategisk planlægning udviklede abstrakt tænkning, hukommelse,
kombinationsevne, teknik.

Den civilisation, der nedkæmper en anden, kan sprede løgne om, at "
andenrangs-folket er ondt" og da moral-indlæring var årsag til den stadig
forlængede barndom, blev det vigtigt med vi-er-udvalgt-folk religion, der
gav kampmod. "Gott-mit-uns"



Kineserne og japanerne havde naturlige grænser, så de fik harmoniske riger
uden megen krig, men Europa havde konstant krig, og det førte til
teknologiudvikling, så vi opfandt dampmaskin-motor, komputer og kanon-stål.



I flodkultur-oldtiden var Mellemøsten ledende for en tid, men romere og
grækere gav dem baghjul.

Via omarbejdet jødedom, Islam, søgte araberne revanche og kunne ganske
rigtig erobre haleneger-territorie fra Marokko til Philipinerne - 1 milliard
mennesker idag.



Men deres ideologistifter Muhamed havde satset alt på, at helligkrigere er
så "udvalgt folk", at de sikres paradis ved at dræbe vantro, og han havde
satset på fordummende ritualer, så han forbød fri tænkning. Koranen lægger
op til stive kommandoveje, næsegrus underkastelse(=Islam) og ingen
selvbestemmelse og absolut ingen ytringsfrihed.

Derfor kan de end ikke finde ud af pumpe olie op af ørkenen uden hjælp
udefra fra os, og de dur kun til vold, og ingen integrationsindsats kan
ændre på det



Tankens duellering, åndens crossfire, debat, efter bold ej mand - det er
hvad har udviklet overlegenhed i Vesten og Fjernøsten, og trods
DNA-slægtskab vil det tage lige så mange århundreder at gøre de fremmede her
jævnbyrdige med os, og dermed ikke misundelige og aggressive, som det har
taget for USA at få gjort sorte slaveefterkommere til Nobelpristagere i
fysik





Lisbeth Jacobsen (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 08-06-03 21:14

"Bo Warming" <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev i en meddelelse
news:0YIEa.34070

> Fordi samfundet regeres af kvinder, der er MADSNOBBER
> Som dyrker det udvendige, det æstetiske, det konforme, det
> opreklamerede


Jeg sprugte, hvorfor DU ikke vil servere dine eneboerdovenskaber ofr gæster.
Spurgte med andre ord til, hvad det er, de får dig til at lade være..... og
ikke til, hvad du mener om andre.

Om det så forholder sig sådan, at samfundet regeres af kvinder og madsnobber
behøver det jo strengt taget ikke få DIG til at indrette din servering
derefter. Så hvad er det egentlig, der får dig til at indrette og tilpasse
dig noget, du oplever som udvendigt, æstetisk, konformt og opreklameret?

MVh. Lisbeth







Bo Warming (08-06-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 08-06-03 21:42

"Lisbeth Jacobsen" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> wrote in message
news:3ee3992d$0$15285$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Jeg sprugte, hvorfor DU ikke vil servere dine eneboerdovenskaber ofr
gæster.
> Spurgte med andre ord til, hvad det er, de får dig til at lade være.....
og
> ikke til, hvad du mener om andre.

Som vært, ønsker man at skabe god stemning og snak om mad er spild af tid,
når der er ting der skal udrettes, så det ville aflede fra det væsentlige,
hvis jeg serverede mine egne påfund og skulle forklare og undskylde.
I min underskoles læsebog stod at "Besøger du en beskidt kone, så bed om
kogt æg - det er altid rent når du piller skallen af selv"
Så jeg sørger for at have uåbnede sodavander i køleskabet og snacks og
småkagepakker mm som folk kan vælge imellem (og selv klippe op med en ren
saks).
Indtil forårsrengøringen iår(anledning at min søn skal studere i Kbhv, før
boede han i Jylland hos moderen) rodede min opholdsstue og køkken, så nogen
kunne tro at der var sundhedsfare hvis de spiste hvad var lavet på stedet.
Længe troede jeg på når folk komplimenterede mærkeligt bagværk jeg satte
frem, men folk er høflige dvs løgnagtige, så jeg holder mine eksperimenter
for mig selv nu.

> Om det så forholder sig sådan, at samfundet regeres af kvinder og
madsnobber
> behøver det jo strengt taget ikke få DIG til at indrette din servering
> derefter. Så hvad er det egentlig, der får dig til at indrette og tilpasse
> dig noget, du oplever som udvendigt, æstetisk, konformt og opreklameret?

Jeg har så mange individualistiske og oprørske jern i ilden, at det ville
være forvirrende og dumt også at gøre mig bemærket med, at jeg springer over
hvor gærdet er lavest mht at lækker, billig fastfood. Fx spiser direkte af
emballagen.
Men det kunne være interessant at vide om nogen anden afviger fra TV-kokkes
perfektionisme.
Suzannes Brøgger skrev i "Fri os fra kærligheden" 1974 om at spise sin
spegepølsemad ved køkkenbordet, og det vakte i mig en lyst til aldrig at
spilde resourcer på ritualer.
Så skønner man så meget desto mere på at blive inviteret ud hvor borddækning
og facade er kælet for.- eller når min ikebana-specialiserede
sygeplejerske-samleverske laver sushi.
Man kommer forresten let til at lugte af sild de dage man håndterer næste
måneders forbrug af sild, som tørres til langtidsholdbare halvindtørrede
snacks(selvom det ikke tager megen tid).
Så kan folk nyde at tænke "godt jeg ikke er et svin som ham"
Jeg burde belønnes for at give folk den glæde - ikke?
I Afghanistan lærte jeg at bruge blødt fladbrød som tallerken og at mas
smager kun halvt, hvis man bruger kniv,gaffel, ske og ikke også nyder med
fingrene.Vær jorden tro, sir Nietzsche



Dullermaren (18-06-2003)
Kommentar
Fra : Dullermaren


Dato : 18-06-03 17:22

"Bo Warming" skrev d. 07-06-03 17:52 dette indlæg :
> Dovne løg, grimme sild, spy, madsnobberi
>
>
>
> "Løg uden tårer" og bekvemt/dovent tilberedt er fx at plastposen med
løg
> gives max varme i mikrobølgeovnen, indtil du hører det første løg give
> eksplosions-lyd pga indre kogning, og så slukkes.
>
> Nårde nu bløde løg er kølige, klippes med stor saks een gang gennem
hvert
> løg vandret midtmellem top og rod, og de lægges til tørre, fx i solen.
>
> Når man har lyst til den lækre snack, fx når man kommer forbi eller
sammen
> med rigtig mad, så tager man om løgskallen og holder tværsnittet mod
munden
> og udsuger hvert af de halve bløde løg, undtagen yderste 1-2 lag der
er opad
> skallen. Disse tørres videre og ved lejlighed kan man let pille det
> evighedsholdbare hvide løg fra den brune knitrende skal, evt med hjælp
af
> saks.Tørre løg kan bruges til alt, evt steges brune med lidt olie,
mel, salt
> og citronsyre tilsat(som de stegte tørre løg der købes)
>
> --------------
>
> Sild og kun sild var slankekur for Bismarck, der havde alvorlig
smertefuld
> og eksem lidelse(neurasteni og trigeminus neuralgi)(, og silde-diæten
> virkede afmagrende og mindskede smerte, skriver historikeren Taylor i
sin
> biografi om den tyske kansler.
>
> Jeg køber frosne sildefiletter og med stor saks eller mine fortænder
deler
> jeg dem op i bekvemme bidder fx otte pr sild.
>
> Jeg spreder dem på flad plastemballage og lægger i solen og småspiser
af de
> rå sild, når sulten.
>
> Juli-måned hed hos vikingerne "orme-måneden" men allerede her i juni
vil
> spyfluer læge deres smukke, næringsrige hvide æg, som på under et døgn
> bliver til maddiker,
>
> De første dage er maddiker små og giver ikke dårlig smag, senere svag
> syrlighed som jeg undgår.
>
> Når jeg småspiser på vej forbi ormegaarden, kikker jeg efter hvor en
flue
> har lagt æg og bider det i mig - gratis æg oveni,
>
> Men hvis mine søde små kæledyr nærmer sig en centimeter og kan give
dårlig
> smag, så ind i mikrobølgeovnen (eller fryseren) og så dør de og silden
> smager lidt bedre af en hurtig opvarmning. Jeg lægger et par friske
løg med
> i mikrobølgeovnen som stopur, Når det plopper er temperaturen rigelig
høj -
> men hvis jeg husker det, tager jeg det ud, når jeg kan se at
kæledyrene er
> døde, altså allerede ved 60 grader, hvor fikseproteinerne (og
> maddikeproteinerne)r er denatureret(koaguleret) og velsmagende.
>
> Ligger sildebidderne spredt ud,eller der er god ventilation, kommer
de ikke
> til at fordærves og er man flere uger om at spise dem, så bliver de
helt
> tørre og evighedsholdbare. Harskning (som ikke giver vildt grim smag)
er
> ikke så slem, når de har været opvarmet til 60-100 grader, og optræder
under
> alle omstændigheder først efter ca ti dage..
>
> -------------------
>
>
>
> Sådan doven madlavning er ikke nævnt i kogebøger, som jo er for
"snobbede"
> (udvendigheds-fixerede) husmødre og mandlige wannabe-TV-kokke, der
lægger
> vægt på at servere et smukt måltid, som veninder kan blive misundelige

> eller finde sexet.
>
> I årtusinder havde bondegårdene masser af arbejdere, der fik byggrød
eller
> anden sulevælling et par gange om dagen, og for at spare brændsel, var
det
> smart at tilberede til alle på een gang.
>
> Det gav dejlig kontrol og prestige at være madmor (og evt ordstyrer
sammen
> med husbond) og chef for fællesspisningens kulturelle bånd.
>
> Men idag er der ingen praktiske problemer i doven individuel
smags-perfekt
> spisning - udover at man let bliver for fed, hvilket dog kan tages som
tegn
> på, at man trives (og at gastronomisk kvalitet ikke er specielt
kedelig.)
>
> --
> Bo Warming
> Bjelkes Alle 46, 2200 København N
> Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
> http://www.glistrup.com
>
>


hvad med at grave Bo Warming ned i en myretue, som en delikat forret?
så gjorde han da for første gang noget nyttig !

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Jørgen Hess (19-06-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 19-06-03 21:22


"Dullermaren" <Dullermaren.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:3ef09231$1$48893>
> hvad med at grave Bo Warming ned i en myretue, som en delikat
forret?
> så gjorde han da for første gang noget nyttig !
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>
Din mening om andre personer er mig ganske uinteresant; men behøvede
du at citere hele den tidligere indlæg?
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste