Hej
Kan man ikke bruge friske asparges, i denne dejlige forårstid???
Venlig hilsen
Jesper
"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3edb9ebb$0$5152$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" skrev i en meddelelse
> news:ud6hwjqap.fsf@trinekc.dk...
> > Jeg har altid lavet det på denne måde:
> >
> > Kog en høne eller nogle lår eller hvad man nu lige har. Gerne med lidt
> > løvstikke. Pluk og skær kødet i passende stykker. Smelt lidt margarine
> > i en tykbundet gryde og tilsæt passende mængde mel. Hæld suppen fra
> > hønen i sammen med et glas aspargessnitter og væsken derfra. Når det
> > er varmt og passende (smages til med salt og evt. hvid peber) kommes
> > kødet i. Herefter skal det kun lige koge op igen, ellers bliver kødet
> > til nogle trævler.
>
> Jeg bruger samme "opskrift", men spæder også til med lidt mælk, sådan for
> farvens skyld
>
> Nette
>
>