> Ok - den bliver måske lidt hård og lige salt nok - men det er der jo ikke
> noget at gøre ved.
> Stegetider:
> Ca. 1½ time pr. kg. ved langtidsstegning 170 grader
> Ca. 50 min. pr. kg ved alm. stegning 225 grader.
>
> - Så jeg håber, du er i gang
Ja, skinken tog meget længere tid end jeg havde troet, men festen var ikke
så formel at der var nogen officiel spisetid at overholde

Så gæsterne
nåede da at få snakket lidt med hinanden og varme lidt op med kølig hvidvin
inden maden kom på bordet, fint nok.
> Hæld vand i bradepanden og dæk over med alu-folie, så vandet kan dampe op
> omkring stegen - så kan det nok ligne kogning lidt.
> Fremgangsmåden med sennep og farin er helt ok - måske skal du skære
skinken
> i mindre dele, før du hælder det på - ellers vil der ikke være meget
> sennepssmag ved det inderste.
Det fik jeg ikke prøvet, var allerede igang med skinken før jeg læste dit
svar, men det vil jeg huske til en anden gang (faktisk allerede i næste uge,
hvor det bliver familien som får æren).
> Hvis du IKKE har sat skinken i ovnen for længst: skær den i mindre
stykker;
> så går det hurtigere med stegningen.
Tjah, som en nødløsning er det fint, men det ser nu altså flottere ud med en
hel steg.
> Hav en god fest.
Tak, det blev en super fest, bl.a. var alle yderst tilfredse med maden!
> Hilsen Inger
Tusinde tak for hjælpen til dig Inger
Mvh
Emil